Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ουσμάν Κουλιμπαλί: Σταμάτησε η καρδιά του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού -«Σε σταθερή κατάσταση μετά την ανάνηψη» | ΣΠΟΡ

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Ουσμάν Κουλιμπαλί νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση μετά την κατάρρευσή του σε αγώνα στο Κατάρ,.

Μετά το σοκ της κατάρρευσης του Ουσμάν Κουλιμπαλί εν ώρα αγώνα στο Κατάρ, τα νέα φαίνεται να είναι θετικά για την κατάσταση της υγείας του. Ο 33χρονος αμυντικός της Αλ-Ουάκρα και πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, κατέρρευσε στο χορτάρι κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους απέναντι στην Αλ Ραγιάν και το βίντεο της μετάδοσης τον έδειξε να έχει σπασμούς. Οι πρώτες εικόνες να προκαλούν ανησυχία ακόμα και για τη ζωή του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι ανησυχίες ήταν βάσιμες, καθώς όπως επιβεβαίωσε ο υπεύθυνος Τύπου της ομάδας, η καρδιά του Κουλιμπαλί σταμάτησε να χτυπά για λίγα δευτερόλεπτα. Χάρη στην έγκαιρη κινητοποίηση των γιατρών για τις πρώτες βοήθειες και την ανάνηψη που επιχείρησαν, ο αμυντικός από το Μάλι συνήλθε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου συνεχίζει την αποθεραπεία του σε σταθερή κατάσταση.

«Η υγεία του Κουλιμπαλί είναι πιο σημαντική από τους τρεις βαθμούς και ο παίκτης άρχισε να αναπνέει. Θα πάμε στο νοσοκομείο για να τον δούμε», δήλωσε χαρακτηριστικά στην τηλεόραση του Κατάρ ο υπεύθυνος Τύπου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή