Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Ο Ατρόμητος της τελευταίας στιγμής

Δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα που ο Ατρόμητος συμμετείχε στο καλύτερο ματς της αγωνιστικής. Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, παρέμεινε και πάλι αήττητη χάρη σε ένα τέρμα που σημειώθηκε στο 94ο λεπτό. Θυμίζουμε, πως την περασμένη Δευτέρα οι Περιστεριώτες είχαν πάρει τη νίκη απέναντι στον Αστέρα, χάρη σε τέρμα του Κουλούρη στο 88′.

Αυτά τα παιχνίδια δεν είναι τα μοναδικά που ο Ατρόμητος έχει πανηγυρίσει στο φινάλε τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι ακόμα πέντε ματς, που δείχνουν την ψυχή που βγάζει η ομάδα του Κάναντι μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο σε όλες τις αναμετρήσεις της.

Την περσινή σεζόν έκανε ότι και την Κυριακή, πάλι στη Νέα Σμύρνη. Τότε, ήταν ο Ουάρντα που στο 93′ είχε ισοφαρίσει σε 2-2 και είχε χαρίσει τον βαθμό στην ομάδα του. Αυτό το… άστρο των τελευταίων λεπτών για τον Ατρόμητο όμως, άρχισε τον περασμένο Ιανουάριο στα Γιάννενα. Τότε, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο 89′ δέχτηκε το 2-1 και στο 91′ έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας με το τέρμα του Καρασαλίδη.Remaining Time-0:00

Σχεδόν ένα μήνα μετά, το «αστέρι» το ξανά έκανε! Αυτή τη φορά… θύμα του ήταν ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος είδε τον Χατζηισαΐα να σκοράρει στο 91′ και να δίνει το διπλό στην ομάδα του. Λίγες μέρες αργότερα, στο 80′ την… πάτησε και η ΑΕΚ που εξαιτίας μιας γκολάρας του Ουάρντα, έμεινε στο ισόπαλο 1-1 στο Περιστέρι.

Τελευταίο παιχνίδι που οι Περιστεριώτες σκόραραν και πήραν κάτι πριν τα δύο φετινά, ήταν το περσινό στη Λιβαδειά, όπου το τέρμα του Μπρούνο στο 87′ είχε δώσει και τη νίκη με 0-1 στην ομάδα του.

Από αυτά τα παιχνίδια, η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι έχει καταφέρει να πάρει ούτε λίγο, ούτε πολύ 13 βαθμούς! Ο Ατρόμητος δείχνει σε όλους τους αντιπάλους του με τον καλύτερο τρόπο πως δεν πρέπει να… χαλαρώνουν πριν το τελευταίο σφύριγμα, γιατί δεν συγχωρεί την παραμικρή αδράνεια. Ο Αυστριακός, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ομάδα η οποία μάχεται μέχρι το φινάλε σε όλες τις αναμετρήσεις της κι αυτό την κρατά σταθερά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή