Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ο Γκουαρντιόλα για την πτήση του τρόμου: «Το βίντεο ήταν πιο τρομακτικό από ό,τι νιώσαμε, υπέροχος ο πιλότος»

Η πτήση της Μάντσεστερ Σίτι που προσγειώθηκε αναγκαστικά στο Λίβερπουλ, προκάλεσε τρόμο σε όλη την ομάδα.

Σήμερα, ο προπονητής Πεπ Γκουαρντιόλα επαίνεσε τον πιλότο, επειδή καθησύχασε τους επιβάτες. Οι άνεμοι από τη θύελλα Ντάντλεϊ έπληξαν την πτήση, καθώς προσπαθούσε να προσγειωθεί στο Μάντσεστερ προτού ο πιλότος αποφασίσει να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Λίβερπουλ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Όταν είδα το βίντεο ήταν πιο τρομακτικό απ’ εκείνο που νιώσαμε. Ήταν δύσκολο . Τη μια στιγμή κατεβαίναμε και αμέσως μετά αρχίσαμε να ανεβαίνουμε», είπε ο Γκουαρντιόλα στους δημοσιογράφους.

«Τότε είπαμε «α, κάτι συνέβη». Είχαμε έναν πιλότο που μας μίλησε απίστευτα καλά και ήταν τόσο ήρεμος. Προσπαθήσαμε ξανά να προσγειωθούμε στο Μάντσεστερ. Μετά προσγειωθήκαμε στο Λίβερπουλ. Ο πιλότος ήταν υπέροχος γιατί νιώσαμε πραγματικά ανήσυχοι, αλλά χάρη στον τρόπο που μας μιλούσε, όλοι ήταν ήρεμοι».

Η Σίτυ υποδέχεται την Τότεναμ στο «Έτιχαντ»

Η Σίτι που ηγείται της Premier League υποδέχεται αύριο 19/2 την Τότεναμ και ο Καταλανός προπονητής είπε ότι περιμένει πως η ομάδα του βόρειου Λονδίνου, θα είναι πληγωμένη από τρεις διαδοχικές ήττες και αυτό θα κάνει τα πράγματα δύσκολα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το να χάσεις τέσσερις συνεχόμενες φορές δεν είναι εύκολο για τις κορυφαίες ομάδες», είπε ο Γκουαρντιόλα. «Έχουν πολλά όπλα, ο Σον από τον οποίο υποφέρουμε κάθε φορά, με τον Κέιν και τον Μόουρα, έχουν πολλή ποιότητα», πρόσθεσε.

Ο Γκουαρντιόλα χαιρέτισε επίσης τον Ιταλό προπονητή της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε, λέγοντας ότι είχε βάλει τη σφραγίδα του στο πρωτάθλημα όταν κέρδισε τον τίτλο με την Τσέλσι, αλλά συμπλήρωσε ότι χρειάζεται χρόνο στη νέα του ομάδα.

«Ήρθε και ο αντίκτυπός του ήταν ξεκάθαρος, πολλές ομάδες άρχισαν να παίζουν με πέντε πίσω – πριν ήταν πάντα τέσσερις», είπε ο Γκουαρντιόλα. «Ήρθε και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο τον αντέγραψε. Όλοι θέλουν να παίζουν με αυτόν τον τρόπο.

Το άλλαξε σε πολλές ομάδες. Κέρδισε το πρωτάθλημα φανταστικά. Τώρα ένας προπονητής που έρχεται στη μέση της σεζόν, αλλάζει τα πράγματα, δεν είναι εύκολο. Χρειάζεσαι χρόνο, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει χρόνος. Αυτός ο σύλλογος μου έδωσε χρόνο, οπότε είμαι ευγνώμων.»

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή