Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Ο διαιτητής του τελικού του Champions League σφυρίζει στο ΠΑΟΚ - Κράσνονταρ

Ο διαιτητής του τελικού του Champions League σφυρίζει στο ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ

Έναν από τους κορυφαίους διαιτητές της Ευρώπης (και του κόσμου) επέλεξε η UEFA για να διευθύνει τον επαναληπτικό αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και Κράσνονταρ για τα πλέι οφ του Champions League. Ο λόγος για τον Ντανιέλε Ορσάτο, που σφύριξε τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μεταξύ Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο 44χρονος Ιταλός ρέφερι ήταν στις 15 Δεκεμβρίου 2011 στο ΠΑΟΚ – Ρούμπιν Καζάν 1-1 για τους ομίλους του Europa League. Επίσης, όσον αφορά την… ελληνική του εμπειρία, έχει διευθύνει τον αγώνα Γεωργία – Ελλάδα 1-2, επίσης το 2011, για τα προκριματικά του Euro 2012, το Παναθηναϊκός – Ντιναμό Μόσχας 1-2 το 2014 για τους ομίλους του Europa League, το Ατρόμητος – Φενέρμπαχτσε 0-1 το 2015 για πλέι οφ του Europa League, ενώ την προηγούμενη σεζόν διηύθυνε και το Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας 1-0 για την φάση των ομίλων του Champions League.

Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του Αλεσάντρο Τζαλατίνι και Φαμπιάνο Πρέτι, τέταρτος ο Ντανιέλε Ντόβερι, ενώ στο VAR θα είναι οι Μάρκο Γκουίντα και Φιλίπο Μέλι. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Πασκάλ Γκαριμπιάν από τη Γαλλία και της UEFA ο Ουαλός Κίραν Ο’ Κόνορ.


Πηγή