Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Ο διεθνής Ουαλός ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπρουκς εξομολογείται και συγκινεί: «Δεν έχω πλέον καρκίνο»

Ο Ουαλός διεθνής μέσος της Μπόρνμουθ, Ντέιβιντ Μπρουκς, εξομολογήθηκε ότι δεν έχει πλέον καρκίνο, σχεδόν 7 μήνες αφότου διαγνώστηκε με λέμφωμα Χότζκιν.

Μάλιστα, ο 24χρονος Μπρουκς τόνισε ότι ανυπομονεί να συνεχίσει την καριέρα του.

Έχει παίξει 21 φορές με την Ουαλία, ενώ μετρά 90 εμφανίσεις με την Μπόρνμουθ από τότε που εντάχθηκε στο δυναμικό της από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ το 2018.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Την περασμένη εβδομάδα συναντήθηκα με τον ειδικό γιατρό μου, μετά τα αποτελέσματα των  τελευταίων εξετάσεών μου. Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι η θεραπεία ήταν επιτυχής και μπορώ τώρα να πω ότι είμαι πλέον απαλλαγμένος από τον καρκίνο», έγραψε ο Μπρουκς στο twitter.

«Είναι απίστευτα αυτά τα λόγια. Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο το απίστευτο ιατρικό προσωπικό για την εκπληκτική δουλειά και την υποστήριξή του σε όλη τη διαδικασία. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που ξεκινώ το ταξίδι, για να αποκτήσω πλήρη φυσική κατάσταση και για να συνεχίσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά τους επόμενους μήνες και ανυπομονώ να επιστρέψω εκεί έξω».

Η Μπόρνμουθ, που αγωνίζεται στη Championship, σφράγισε μάλιστα την επιστροφή της στην Premier League, απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ, κατακτώντας τη δεύτερη προνομιούχο θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή