Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ο Δομάζος αποχαιρετά τον Μίμη Παπαϊωάννου: «Καλό ταξίδι, θα σε θυμάται πάντα όλη η Ελλάδα»

Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει προκαλέσει ο θάνατος του θρυλικού ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Μίμη Παπαϊωάννου, το πρωί της Τετάρτης (15/3), σε ηλικία 81 ετών.

Τον Μίμη Παπαϊωάννου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή έχοντας παλέψει για χρόνια με σοβαρά προβλήματα υγείας, αποχαιρέτησε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένας άλλος θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου και του Παναθηναϊκού, ο Μίμης Δομάζος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Φίλε μου Μίμη, καλό ταξίδι»

Πιο αναλυτικά, ο Μίμης Δομάζος έγραψε στο Facebook: «Όταν φεύγουν τέτοιοι μεγάλοι – σπουδαίοι παίκτες φτωχαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο… Με τον Μίμη παίξαμε στην Εθνική ομάδα, στην ΑΕΚ και στο Παγκύπριο στην Αμερική… Φίλε μου Μίμη, Μίμη Παπαϊωάννου… Καλό ταξίδι… Θα σε θυμάται πάντα όλη η Ελλάδα».

Μάλιστα, ο Μίμης Δομάζος δημοσιεύσε μαζί με το κείμενό του και μια κοινή τους φωτογραφία, από τα χρόνια που μεσουρανούσαν στα ελληνικά γήπεδα.

Δείτε την ανάρτηση του Μίμη Δομάζου

Ο Μίμης Παπαϊωάννου υπηρέτησε την Ένωση για 17 ολόκληρα χρόνια, από το 1962 έως και το 1979, και έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της χώρας, με τρομερή τεχνική κατάκτηση που έκανε τον κόσμο να παραληρεί στις εξέδρες. Με την αγαπημένη του ΑΕΚ κατέκτησε 5 Πρωταθλήματα Ελλάδος και 3 Κύπελλα, ενώ το 1977 έφτασε με αυτήν στα ημιτελικά του τότε Κυπέλλου UEFA.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή