Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ο Λάζαρος σόκαρε τον Παναθηναϊκό στο 88

Ο Λάζαρος σόκαρε τον Παναθηναϊκό στο 88′, νίκη 1-0 για τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ήθελε την τρίτη σερί νίκη αλλά τελικά επέστρεψε στις… ήττες, κόντρα στον Ατρόμητο εντός έδρας.

Ο αργός ρυθμός που δόθηκε στο ματς από το ξεκίνημά του δεν βοηθούσε στο να γίνουν καλές φάσεις, με συνέπεια τα λεπτά να περνάνε… δύσκολα, μέχρι να φτάσουμε στο 29′ και στην πρώτη καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό με το πλασέ του Σαβιέρ που έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 37′ οι πράσινοι απείλησαν ξανά, αυτή τη φορά με το σουτ του Χατζηγιοβάνη εντός περιοχής, αλλά το ημίχρονο βγήκε χωρίς γκολ και κανείς δεν μπορεί να πει πως δεν ήταν δίκαιο αυτό.

Με το ξεκίνημα του β’ μέρους, πάντως, ο Ατρόμητος έδειξε άλλο πρόσωπο, αφού στο 48′ είχε μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Κωτσόπουλου που έφυγε ελάχιστα άουτ και στο 54′ έγινε ξανά επικίνδυνος με το τακουνάκι του Μάτιτς μετά την εκτέλεση κόρνερ.

Το ματς ήταν ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα και δεν πήγαινε όπως θα το ήθελε ο Παναθηναϊκός, με αποτέλεσμα να υπάρχουν νεύρα. Σαν κι αυτά του Μακέντα, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 61′ από τον Καμπετσή και στράβωσε τόσο πολύ ώστε να μη δώσει το χέρι του στον Λάζλο Μπόλονι, πετώντας ταυτόχρονα και ένα μπουκάλι νερό που του έδωσαν από τον πάγκο του τριφυλλιού.

Κακή ως κίνηση, όπως κακή ήταν και η εικόνα της ομάδας αφού δεν μπορούσε να κάνει ευκαιρίες, με το ματς να είναι εντελώς ανοιχτό στα τελευταία λεπτά και το γκολ να έρχεται στο 88′ και να είναι για τον Ατρόμητο: Σέντρα του Ενσικουλού, κεφαλιά του Χριστοδουλόπουλου, η μπάλα στα δίχτυα, οι πράσινοι σοκαρίστηκαν και οι Περιστεριώτες… τρελάθηκαν!

Παναθηναϊκός: Διούδης, Σένκεφελεντ, Βέλεθ, Σάντσες, Ζαγαρίτης, Κουρμπέλης, Μαουρίσιο, Σαβιέρ (61′ Αϊτόρ), Χατζηγιοβάνης (74′ Βιγιαφάνιες), Μακέντα (61′ Καμπετσής), Καρλίτος.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Γκάλο, Γκαλβάο, Γούτας, Κιβρακίδης, Ούμπιδες (82′ Μπουσούλατζιτς), Σάλομον (82′ Χαρίσης), Μανούσος, Αγκάγιεφ (59′ Χριστοδουλόπουλος), Κωτσόπουλος (82′ Μουνίθ), Μάτιτς (67′ Ενσικουλού).


Πηγή