Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Ο Μπουφόν επιλέγει τις τρεις κορυφαίες αποκρούσεις της καριέρας του

Ορέξεις είχε ο Τζίτζι Μπουφόν (και ελεύθερο χρόνο) και αποφάσισε να ανοίξει διάλογο με τους ακόλουθούς του στο Instagram. Ο Ιταλός, λοιπόν, ρωτήθηκε για τα γήπεδα που τον έχουν ενθουσιάσει και απάντησε ειλικρινά.

«Είναι αρκετά. Σίγουρα το Άνφιλντ της Λίβερπουλ που ήταν ένα από τα λίγα στάδια -μαζί με αυτό της Ρέιντζερς στην Γλασκώβη και της Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολή- όπου υπήρχε τόσο πολύς θόρυβος, ώστε να δυσκολεύομαι να συγκεντρωθώ στο ματς στα πρώτα 15-20 λεπτά», έγραψε ο Μπουφόν.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τα παιχνίδια που θα του μείνουν αξέχαστα. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το ντεμπούτο μου με την Πάρμα κόντρα στην Μίλαν και αρκετά ακόμα παιχνίδια της Πάρμα όπως αυτά της κατάκτησης του Κυπέλλου UEFA, του Κυπέλλου Ιταλίας και του ιταλικού Σούπερ Καπ. Με την Γιουβέντους είναι ο ημιτελικός του Champions League με την Ρεάλ το 2003. Και, αγνοώντας τον επίλογο που δεν ήθελα, το περυσινό Ρεάλ – Γιουβέντους, στο οποίο αποβλήθηκα. Ήταν ένα παιχνίδι όπου ο κάθε παίκτης ονειρεύεται να πάρει μέρος. Ήταν συγκινητικό, γιατί παρά το γεγονός ότι ήταν όλα εναντίον μας, κάναμε τα πάντα για να περάσουμε στα ημιτελικά».

Τέλος, ένας από τους θαυμαστές του του ζήτησε να επιλέξει τις 3 κορυφαίες αποκρούσεις στην καριέρα του και ο Μπουφόν δεν του χάλασε χατίρι. Δείτε τις:

 

 

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή