Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024
Ο Ολυμπιακός «δούλεψε» και για την ΑΕΚ και εκείνη σήμερα για… τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός «δούλεψε» και για την ΑΕΚ και εκείνη σήμερα για… τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός κατάφερε χθες να επικρατήσει με εμφατικό τρόπο της Βικτόρια Πλζεν (4-0), στη ρεβάνς του β’ προκριματικού γύρου του Champions League. Εκτός του ότι οι «ερυθρόλευκοι» έφτιαξαν τη δική τους ευρωπαϊκή μοίρα, καθώς θα συνεχίσουν τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο, το χθεσινοβραδινό του αποτέλεσμα ευνόησε… από σπόντα και την ΑΕΚ.

Πώς; Η Ένωση δεν θα αναγκαστεί να αλλάξει τη σειρά αγώνων της κόντρα σε Χόνβεντ ή Κραϊόβα, με το πρώτο ματς να το δίνει εκτός έδρας στις 8 Αυγούστου και τη ρεβάνς τον Δεκαπενταύγουστο στο ΟΑΚΑ. Το δεύτερο αφορά το γεγονός ότι με αυτόν τον τρόπο οι υποψήφιοι αντίπαλοί της στην κλήρωση των πλέι οφ θα είναι μίνιμουμ δώδεκα, με ένα πιθανό ζευγάρι του Βικτόρια Πλζεν-Αντβερπ.

Σε αυτό το γεγονός στέκεται και ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, που με μια από τις κλασικές του αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αναλύει τα δεδομένα για την ομάδα του.

Παράλληλα, για τον Ολυμπιακό «δουλεύει» απόψε στις 20:30 και η ΑΕΚ. Και αυτό γιατί αγωνίζεται σε φιλικό αγώνα με την Μπασακσεχίρ, την οποία θα βρουν απέναντί τους οι «ερυθρόλευκοι» στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. Όπως παραδέχθηκε και ο Πέδρο Μαρτίνς στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, το παιχνίδι αυτό θα είναι εξαιρετική ευκαιρία για να βγάλει συμπεράσματα αναφορικά με τον τουρκικό σύλλογο.

 


Πηγή