Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ο Ολυμπιακός ζήτησε ξένους διαιτητές σε όλα τα ματς των μεγάλων

Ο Ολυμπιακός έδειξε να μην συναινεί σε αρκετά πράγματα ως προς το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον τρόπο που λειτουργεί η ΕΠΟ. Τ

Στην συνάντηση των ομάδων οι εκπρόσωποι των FIFA / UEFA ανέφεραν τα προβλήματα που υπάρχουν στην ΕΠΟ & ενώ στάθηκαν και στους Έλληνες διαιτητές και στις όχι και τόσο καλές διαιτησίες που υπάρχουν από την πλευρά τους. Πέραν αυτού όμως ο Ολυμπιακός από μέρους του δεν έβγαλε κλίμα συναίνεσης στην επαφή αυτή. Μίλησε ανοιχτά για μία οργάνωση στο ποδόσφαιρο που κατευθύνει τα πάντα και ζήτησε τον εξορθολογισμό των εξόδων της ΕΠΟ μιλώντας για ποσά άνω των 11-12 εκατ. ευρώ τον χρόνο και για μία ελληνική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία που είχε 60 υπαλλήλους και σήμερα έχει 100.

Ακόμα ο Ολυμπιακός ζήτησε την απομάκρυνση των Τριτσώνη – Κουκουλάκη. Για τον Τριτσώνη στον Ολυμπιακό… έβραζαν μετά το γεγονός πως αφού ήταν παραρητητής διαιτησίας σε ματς του Δανού ρέφερι που σφύριξε το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός, στην συνέχεια χειρίστηκε το ζήτημα για να επιλεγεί ο συγκεκριμένος για το ματς του ΟΑΚΑ. Ένα ματς απ’ όπου έχει παράπονα από την διαιτησία ο Ολυμπιακός. Από μεριάς των εκπροσώπων των FIFA / UEFA τονίστηκε πως δεν πρέπει να γίνονται πράγματα που μπορεί να δημιουργούν τέτοια προβλήματα ή να αφήνουν υπόνοιες για το οτιδήποτε.

Επίσης ο Ολυμπιακός – όπως και ο ΠΑΟΚ – ζήτησε ξένους διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια των μεγάλων (σ.σ. όχι μόνο τα ντέρμπι) μέχρι το τέλος της σεζόν γιατί αποδείχθηκε ότι μέχρι τώρα εκεί έχουν γίνει πολύ σοβαρά λάθη που έχουν επιφέρει ακόμα και αλλοίωση αποτελεσμάτων. Η απάντηση που δόθηκε είναι πως θα εξεταστεί ένα κοινό αίτημα ομάδων πάνω σε αυτό το θέμα. Δεν είναι πάντως δεδομένο πως μπορεί να γίνει. Από τον Ολυμπιακό γενικότερα έδειξαν να έχουν παράπονα με την τωρινή κατάσταση και τους χειρισμούς της ΕΠΟ και αναμένουν πλέον από τις FIFA / UEFA να δεχθεί τουλάχιστον ορισμένες από τις αξιώσεις των ανθρώπων του συλλόγου.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή