Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ερωτεύτηκα άντρα Ιχθύ! Τι να περιμένω, ω Σύμπαν;

Ε, δεν είναι και δύσκολο να τον ερωτευτείς και δεν είναι και δύσκολο και να σε γοητεύσει! Το έχει ο άτιμος κι άσε που ξέρει και πως να σε… τουμπάρει! Οδηγίες χρήσης, ζήτησες; Όοοοοχιιιιι;;;; Ε, θα σου τα πούμε εμείς εν συντομία!
Το λοιπόν!

1. Είναι απίστευτα ευπροσάρμοστος σε όλες τις καταστάσεις! Ω, ναι! Λες κι είναι φτιαγμένος από μια μαγική ύλη που του επιτρέπει να παίρνει το σωστό σχήμα και να χωράει παντού, ο άντρας αυτός, δεν κολλάει πουθενά! Αυτό είναι τέλειο, αλλά έχει και τα… στραβά του! Φτάνει κάποια στιγμή σε ένα σημείο που έχει χάσει τον εαυτό του, έχει χάσει την εστίαση του, ίσως να έχει πιεστεί κι αρκετά και να μην το έχει καταλάβει και τότε… μην τον είδατε τον Παναή! Την κάνει με ελαφρά, να επιστρέψει εκεί που θέλει. Κι εκεί είναι που εσύ θα τα πάρεις άσχημα, αλλά εδώ που τα λέμε, φταις κοπελιά, γιατί έπρεπε να το είχες ψυλλιαστεί ότι δεν γίνεται να συμφωνεί με όλα ο Ψαρίνος κι ότι κάποια στιγμή θα τον έπιανε…η…

2.Η φυγή! Αχ! Τι πράγμα κι αυτό με τον Mr. Pisces! Μόλις βρει τα δύσκολα, γίνεται καπνός! Ρίχνει μελάνι, μπερδεύει τις καταστάσεις και δρόμο! Για να το προλάβεις αυτό και να μην μείνεις ρέστη καμία ώρα, καλό θα ήταν να τον τσεκάρεις και να του δώσεις να καταλάβει ότι δεν είναι κακό να μιλάει και να επικοινωνεί αυτά που θέλει..

3. …Διότι με την επικοινωνία των συναισθημάτων του, δεν έχει κανένα πρόβλημα ο τύπος, αλλά όταν αναφερόμαστε σε θέματα πρακτικά, της καθημερινότητας και τα λοιπά, τότε… την έκατσες! Όχι μόνο δεν μπορεί να επικοινωνήσει τι στο καλό σκέφτεται, τι στον άνεμο έχει συμβεί, αλλά κι όταν πάει να τα βάλει σε μια σειρά για να εξιστορήσει… άστο καλύτερα! Είτε το αποδέχεσαι, είτε τον πνίγεις κι ησυχάζεις, αλλά θα σου έλεγα ότι επειδή είναι top top παιδί, ανέλαβε εσύ να βγάλεις άκρη και να τον βοηθήσεις!

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

4. Κι ερχόμαστε στο πιο βασικό σημείο: Ο Ιχθύς, είναι ένας πανέξυπνος άντρας που από τα 1000 που αντιλαμβάνεται και καταλαβαίνει, το παίζει ότι έχει πιάσει με τα βιας τα μισά! Μην μασάς, είναι Ψαρίσια τακτική για να κινηθεί υπογείως, χωρίς να το περιμένει κανένας, ή ένας ωραίος τρόπος να μην τραβάει την προσοχή κι άρα να διαφεύγει της πίεσης που μπορεί να του ασκηθεί! Έχε λοιπόν κατά νου, ότι είναι κατά πάσα πιθανότητα μια σουπιά που το παίζει χρυσόψαρο για να έχει το κεφαλάκι του ήσυχο, ο πονηρός!

5. Είναι καλός, συναισθηματικά φορτισμένος, κάνει κύκλους γύρω από τον εαυτό του (και από εσένα), έχει τα πάνω και τα κάτω του, έχει όμως και ένα περίεργο σεξαπίλ και μια αύρα που σε γραπώνει! Παρόλα αυτά… κράτα τον από κοντά και τσέκαρε τον συχνά! Χάνεται στις σκέψεις του; Επανάφερε τον! Χάνει τον λογαριασμό; Κράτα τον εσύ! Αρχίζει να λέει μπαρούφες για να ξεγλιστρήσει; Δείξε πυγμή, πάτα πόδι κάτω και δείξε του ότι δεν μπορεί να το συνεχίσει! Κοινώς, είναι κελεπούρι, το παραδέχομαι, αλλά είναι… φευγάτο κελεπούρι!

Διάβασε επίσης:

Ερωτεύτηκα άντρα Υδροχόο! Τι να περιμένω, ω Σύμπαν;

AstroQuiz: Ποιος θεωρείς ότι είναι ο… Σκρουτζ του ζωδιακού;

5 ζώδια που είναι… σιγανά ποταμάκια!


Πηγή