Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Ο Πάνος Κιάμος κάνει «Zημιά» στο ΟΠΑΠ Game Time

Μιλάει για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, το νέο του άλμπουμ και την άγνωστη ιστορία για την Ιατρική Σχολή.

Πολλά δυνατά παιχνίδια σε Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία και Ιταλία περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Πάνο Κιάμο.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μιλάει για τους ερχόμενους αγώνες, αποκαλύπτει ποιος είναι ο αγαπημένος του ποδοσφαιριστής από την ΑΕΚ, το πώς έγινε τραγουδιστής, τα αγαπημένα του κομμάτια, ενώ αφιερώνει και μια μπαλάντα με νόημα στη Μαρία Ζαφειράτου, λόγω των δύσκολων ερωτήσεων στα διλήμματα του Game Time.

Ο Πάνος Κιάμος αναλύει τον αγώνα της Premier League ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θα διεξαχθεί την Κυριακή (18:30). Σχολιάζει ακόμα τους κυριακάτικους αγώνεςτης Premier League, Άρσεναλ-Μπράιτον (16:00), της Bundesliga, Μπάγερν Στουτγκάρδη (20:30), της Serie A, Λάτσιο-Ίντερ (21:45), και την αναμέτρηση της LaLiga, Αθλέτικ Μπιλμπάο-Ατλέτικο Μαδρίτης (17:15) που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο.

Δείτε το βίντεο:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.


Πηγή