Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ο Ράμος έκανε κίνηση βόλεϊ για να παραχωρήσει το τρίτο πέναλτι της Ρεάλ στο ματς με τη Βαλένθια

Ο Ράμος έκανε κίνηση βόλεϊ για να παραχωρήσει το τρίτο πέναλτι της Ρεάλ στο ματς με τη Βαλένθια

Ένα ματς που θα μείνει στην ιστορία, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (08/11) στο «Μεστάγια». Η Βαλένθια επικράτησε με το εμφατικό 4-1 της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έμεινε στο -4 από την κορυφή, έχοντας δοθεί εναντίον της τρία πέναλτι.

Ο αγώνας ξεκίνησε καλά για τους «μερένχες», αφού ο Μπενζεμά στο 23′ έκανε το 0-1, αλλά η συνέχεια ήταν εφιαλτική για την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν και ιστορική για το ισπανικό ποδόσφαιρο, αφού για πρώτη φορά διαιτητής έστειλε στην άσπρη βούλα τρεις φορές αντίπαλο του συλλόγου της Μαδρίτης.

Με αυτά τα τρία πέναλτι (35′, 54′, 63′) ο Σολέρ έκανε χατ-τρικ, ενώ το… λιθαράκι του για την ήττα των Μαδριλένων έβαλε και ο Βαράν με αυτογκόλ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Το πιο χαρακτηριστικό από τα πέναλτι που δόθηκαν, αφορά τον Σέρχιο Ράμος, ο οποίος έκανε κίνηση βόλεϊ για να διώξει την μπάλα, ενώ ο Μούσα ήταν κάτοχός της εντός μεγάλης περιοχής. Η αντίδραση του αρχηγού της Ρεάλ είναι χαρακτηριστική της συγκέντρωσης που είχαν άπαντες σε αυτό το παιχνίδι.




Πηγή