Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Πέδρο Μαρτίνς: Eτοιμοι να παίξουν Μανωλάς και Λοβέρα | ΣΠΟΡ

Παιχνίδι με «παγίδες» χαρακτήρισε τον αγώνα του Ολυμπιακού την Τετάρτη (05/01, 19:30) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως οι Κώστας Μανωλάς και Λοβέρα είναι έτοιμοι για να προσφέρουν άμεσα στο αγωνιστικό πλάνο των Πειραιωτών, ενώ αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά, επισημαίνοντας πως εάν χρειαστεί ο σύλλογος θα προχωρήσει στις σχετικές κινήσεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη κάμερα της NOVA:

-Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα:
«Νομίζω πως θα είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Θα κρύβει δυσκολίες το παιχνίδι. Ελπίζω σε πολύ καλή παρουσία και νίκη, που είναι ο στόχος».

-Για το τι θα ήθελε να βελτιώσει:
«Υπάρχουν πράγματα. Θα πρέπει να βελτιώσουμε την επιθετική λειτουργία. Δουλεύουμε πολύ καλά και προετοιμάζουμε πολύ καλά τα παιχνίδια. Δεν υπάρχουν πολλά να ζητήσω εκτός από την επιθετική λειτουργία. Στη διάρκεια της χρονιάς έχουμε άριστη οργάνωση, αφοσίωση και ισορροπία».

-Για τους Μανωλά και Λοβέρα:
«Με την έννοια του αγωνιστικού ρυθμού δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι όμως σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Σε πολύ καλό επίπεδο. Γενικότερα είναι ήδη έτοιμοι και μπορούν να προσφέρουν από την Τετάρτη κιόλας».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

-Για τις μεταγραφές:
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ομάδα που έχουμε. Είναι μία ομάδα πλήρης. Ωστόσο η αγορά είναι ανοιχτή, οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε τι προτάσεις θα έρθουν στο γραφείο του προέδρου για αγορές, πωλήσεις και αποχωρήσεις. Θα… αντιδράσουμε εάν κάτι συμβεί».

-Για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και την πανδημία του κορωνοϊού:
«Τον έλεγχο δεν τον έχουμε ποτέ. Να παίρνουμε τα μέτρα ασφάλειας και να είμαστε προσεκτικοί. Ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως έχουμε τον έλεγχο».


Πηγή