Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Πέρασε από το Ηράκλειο ο Άρης, 1-0 τον ΟΦΗ

Πέρασε από το Ηράκλειο ο Άρης, 1-0 τον ΟΦΗ

Με γκολ του Φετφατζίδη ο Άρης νίκησε τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ», σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Οι Κρητικοί ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και είχαν την πρώτη καλή στιγμή με το σουτ του Στάικου στο 7′, αλλά οι Θεσσαλονικείς ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με το πλασέ του Φετφατζίδη, μετά από ωραία ομαδική συνεργασία, στο 14′ (0-1). Ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει αλλά η κεφαλιά του Φιγκεϊρέδο στο 19′ ήταν άστοχη και στο 35′ ο Άρης είχε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 αλλά ο Ροζ δεν κατάφερε να σκοράρει με κοντινή κεφαλιά.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, στο 50′, οι γηπεδούχοι πήραν πέναλτι για ανατροπή του Φιγκεϊρέδο από τον Μπαγκαλιάνη, με τον παίκτη που το κέρδισε να το εκτελεί κιόλας, για να αποκρούσει ο Κουέστα και να κρατήσει το 0-1. Η ομάδα του Γιώργου Σίμου συνέχιζε στον ίδιο ρυθμό και στο 58′ είχε νέα μεγάλη φάση για να ισοφαρίσει αλλά ο Φιγκεϊρέδο απέτυχε ξανά, ενώ στο 77′ στάθηκε άτυχος αφού η μπάλα πήγε στο δοκάρι μετά το σουτ που δοκίμασε.

Και κάπως έτσι, το 0-1 έμεινε ως το τέλος, με τον Άρη να παραμένει στην 5η θέση και να αφήνει στο -5 πλέον τον ΟΦΗ, για τον οποίο τελικά αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις ο μοιραίος Φιγκεϊρέδο…

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουόλι, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Ναμπί (78′ Νοικοκυράκης), Μεγιάδο, Σταϊκος (65′ Σεμέδο), Βαζ, Φιγκεϊρέδο, Νέιρα.

Άρης (Μίκαελ Ένινγκ): Κουέστα, Κόρχουτ (71′ Σόουζα), Δεληζήσης, Μπαγκαλιάνης, Ρόουζ, Σάσα, Ματίγια, Μαρτίνες, Γκάμα, Φετφατζίδης, Μαντσίνι.


Πηγή