Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Πέταξε για το «ερυθρόλευκο» Μιλάνο ο Ολυμπιακός

Για το Μιλάνο και το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League με αντίπαλο τη Μίλαν αναχώρησε ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα έχει στο Σαν Σίρο πάρα πολλούς οπαδούς του, ενώ στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας θα βρεθεί για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν ξεκινήσει… απόβαση στην Ιταλία, με τις αισιόδοξες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο ακόμη και για 6.000 φίλους των Πειραιωτών. Ωστόσο, δεν μπορεί να υπολογιστεί ακριβώς ο αριθμός των «ερυθρόλευκων» υποστηρικτών, καθώς θα υπάρξουν και αρκετοί που μένουν στην Ιταλία.

Επίσης, την προσπάθεια των παικτών της ομάδας του κόντρα στο σύνολο του Τζενάρο Γκατούζο θα παρακολουθήσει και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. Όπως αναφέρει το «ΦΩΣ», θα στηρίξει τους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς και σε αυτό το εκτός έδρας ματς, όπως το έκανε και απέναντι σε Λουκέρνη και Μπέρνλι για τα προκριματικά του Europa.

Υπενθυμίζεται ότι στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκονται οι: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Μεριά, Κούτρης, Μιράντα, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Φετφατζίδης, Γκιγιέρμε, Ναουέλ, Τουρέ, Ποντένσε, Γκερέρο και Χασάν.

localStorage.clear();


Πηγή