Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Περιθωριακά και κατάπτυστα πανό δεν έχουν πια θέση στον ΠΑΟΚ των τίτλων»

Σφοδρή ήταν η αντίδραση του ΠΑΟΚ στην απόφαση κάποιων να αναρτήσουν πανό στο γήπεδο της Τούμπας με μήνυμα: «Αδέρφια, κρατάτε γερά».

Πανό που έφερε εξαρχής δυσαρέσκεια και αποδοκιμασίες εντός του γηπέδου από την πλειονότητα των φίλων του Δικεφάλου που έδωσαν το «παρών» στο χθεσινό ματς με τη Μίντιλαντ για το Conference League.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ΠΑΟΚ κάνει λόγο για «πράξεις μίας χούφτας ανθρώπων» που δεν έχουν θέση πια στον Δικέφαλο, ντροπιάζοντας τους εκατομμύρια φιλάθλους. Όπως επισημαίνουν σε έντονο ύφος οι Θεσσαλονικείς: «Κάποιοι δυσκολεύονται να το αντιληφθούν, αλλά ο ΠΑΟΚ τσιφλίκι της τσάμπα μαγκιάς έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί».

Όπως χαρακτηριστικά υπογραμμίζουν οι «ασπρόμαυροι»:

«Ρητά και κατηγορηματικά εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας από το γεγονός ότι κάποιοι επιμένουν να θεωρούν τους εαυτούς τους μεγαλύτερους από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ.
Περιθωριακά και κατάπτυστα πανό και αυτοκαταστροφικές αντιδράσεις στον ΠΑΟΚ των τίτλων και των σπουδαίων βραδιών σαν το χθεσινό δεν έχουν πια θέση. Κάποιοι δυσκολεύονται να το αντιληφθούν, αλλά ο ΠΑΟΚ τσιφλίκι της τσάμπα μαγκιάς έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.
Το οφείλουμε στα εκατομμύρια φιλάθλων μας που ντρέπονται για τις πράξεις μιας χούφτας ανθρώπων».


Πηγή