Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Παναθηναϊκός: Ίωση κι εκτός αποστολής για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Κλεϊνχέισλερ

Λίγες μέρες πιο πίσω πήγε χρονικά το ντεμπούτο του Λάζλο Κλεϊνχέισλερ με τον Παναθηναϊκό.

Αν κι ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός είχε μπει σε φουλ ρυθμό και σε υψηλό τέμπο προπονήσεων και υπολογιζόταν για να «μπει» στην αποστολή του αυριανού (22/1, 19:30) αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τη 19η αγωνιστική της Super League, αργά το βράδυ της Παρασκευής (20/1) εμφάνισε ίωση, η οποία τον έθεσε «off» απ’ το συγκεκριμένο ματς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κι ως εκ τούτου η «πρώτη» του με τον Παναθηναϊκό πάει πλέον για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (26/1) στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το πρωινό πρόγραμμα του Σαββάτου (21/1) με το οποίο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το παιχνίδι πρωταθλήματος με το δικέφαλο του Βορρά περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις 5-2, τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Θεραπεία ακολούθησε ο Μάγκνουσον.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τους 22 ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Σαβιέρ, Καμπετσής και Ταβάρες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο τελευταίος (Μιγκέλ Λαμέγκο Ταβάρες) συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή της πρώτης ομάδας. Είναι Πορτογάλος αριστερός εξτρέμ, 24 ετών κι αγωνίζεται από το περασμένο καλοκαίρι με τον Παναθηναϊκό Β. Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι τιμωρημένος και θα εκτίσει την ποινή του στο αυριανό παιχνίδι.


Πηγή