Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Παναθηναϊκός: Η τελική πρόταση στην Κρουζ Αζούλ για τον Αντούνα -Σαν «τρελός» θέλει να έρθει ο παίκτης

Την τελική του πρόταση για να κάνει δικό του τον Αντούνα έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός στην Κρουζ Αζούλ, έχοντας ως σύμμαχο τον διεθνή Μεξικανό ποδοσφαιριστή.

Η νέα, βελτιωμένη πρόταση των «πρασίνων», αφορά 1 εκατ. ευρώ «ενοίκιο» και 4 εκατ. το καλοκαίρι για το 80% του Μεξικανού εξτρέμ, ο οποίος απέχει απ’ τις προπονήσεις της Κρουζ Αζούλ ως ένδειξη διαμαρτυρίας για να έρθει στην Αθήνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολλές δυσκολίες αντιμετώπισε το Τριφύλλι στις διαπραγματεύσεις με την Κρουζ Αζούλ τα τελευταία 24ωρα, για τη μεταγραφή του Ούριελ Αντούνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ισχύει το ποσό των 9,5 εκατ. ευρώ που γράφτηκε σε μερίδα του μεξικανικού Τύπου ως νεότερη αξίωση της Κρουζ Αζούλ για τον ποδοσφαιριστή.

Η ομάδα του Μεξικού, προσπάθησε να ζητήσει περισσότερα χρήματα από τον Παναθηναϊκό, αλλά πάνω στο αρχικό ποσό που ζητούσε. Η πρόταση του Παναθηναϊκού αφορούσε 4,8 εκατ. ευρώ, 600.000 ευρώ άμεσα ως «ενοίκιο» κι άλλα 4,2 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι σε υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το 80% του παίκτη. Από τη πλευρά της η Κρουζ Αζούλ απάντησε πως θέλει να πουληθεί το 100% των δικαιωμάτων του Αντούνα για 6,6 εκατ. ευρώ (7 εκατ. δολάρια).

Η νέα πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Αντούνα

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε με την τελική του πρόταση, όπως επιβεβαιώνεται κι απ’ το δημοσίευμα του έγκυρου Μεξικανού δημοσιογράφου Κέρι Ρουίθ, η οποία αφορά άμεση πληρωμή 1 εκατ. ευρώ για το «ενοίκιο» του ποδοσφαιριστή και 4 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι με υποχρεωτική οψιόν αγοράς. Ποσό που θα μοιραστεί ισόποσα ανάμεσα στη νυν ομάδα του Αντούνα και την Τσίβας που έχει το υπόλοιπο 50% των δικαιωμάτων του. Επιπλέον ποσοστό μεταπώλησης 20% ή 25% (μάξιμουμ) και διαπραγματεύσιμη οψιόν επαναγοράς από την μεξικανική ομάδα για ένα ποσό από 4 έως 6 εκατ. ευρώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Αντούνα κάνει τα πάντα για να έρθει στην Αθήνα

Ο Αντούνα θέλει να έρθει στην Ευρώπη και να παίξει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, και πιέζει για να ολοκληρωθεί το deal. Ο διεθνής εξτρέμ δεν επιθυμεί να αγωνιστεί άλλο στο Μεξικό, και το έχει διαμηνύσει στη διοίκηση της Κρουζ Αζούλ. Ο παίκτης εντείνει τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι δεν βρίσκεται ακόμη η χρυσή τομή και ξεκίνησε αποχή από τις προπονήσεις του μεξικανικού συλλόγου από χθες Τετάρτη (4/1). Ο Αντούνα πρόσφατα έκανε like στο σχετικό δημοσίευμα του δημοσιογράφου Κέρι Ρουίθ που έγραψε για την απουσία του από τις προπονήσεις.

Ο Παναθηναϊκός έχει δώσει διορία 48 ωρών στην Κρουζ Αζούλ για να απαντήσει πάνω στην τελική πρότασή του. Αν η απάντηση είναι αρνητική, τότε θα κινηθεί για άλλον εξτρέμ «πρώτης γραμμής» που έχει ξεχωρίσει, έχοντας ξεκινήσει επαφές με τον ατζέντη του. Να σημειωθεί ότι και οι εκπρόσωποι του Αντούνα πιέζουν με όλους τους τρόπους για να επιτευχθεί η μεταγραφή.

Η υπόθεση της μεταγραφής του Αντούνα στους «πράσινους» θα έχει ξεκαθαρίσει ως τα ξημερώματα του Σαββάτου (7/1), με τους φίλους της ομάδας να βρίσκονται σε «αναμμένα κάρβουνα» μέχρι να δουν τον Μεξικανό παικταρά στα πράσινα.

Μια «γεύση» από τα κατορθώματα του Αντούνα

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή