Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Παναθηναϊκός: Κρούσμα κορωνοϊού στους «πράσινους» ενόψει Λαμίας -Έπεσε η ποινή του Χουάνκαρ

Με μια θετική και μια αρνητική είδηση προετοιμάζεται ο Παναθηναϊκός για τον πρώτο ημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στη Λαμία.

Τα θετικά για τον Παναθηναϊκό ήρθαν από τον Χουάνκαρ, για τον οποίο έγινε δεκτή από την Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ η έφεση που είχαν υποβάλλει οι «πράσινοι» από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας, κατά της πρωτόδικης τιμωρίας του Ισπανού μπακ με τρεις αγωνιστικές τιμωρίας για την αποβολή του στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που είχε γίνει στους «Ζωσιμάδες».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Εφέσεων δικαίωσε το «τριφύλλι» και η ποινή του Χουάνκαρ έπεσε στη μια αγωνιστική από τις τρεις που του είχε αρχικά επιβληθεί. Μια τιμωρία που έχει ήδη εκτίσει στο ντέρμπι «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό. Έτσι, ο παίκτης αναμένεται να επιστρέψει στο αριστερό άκρο της άμυνας της ομάδας του.

Παναθηναϊκός: Κρούσμα κορωνοϊού στον Παναθηναϊκό πριν τη Λαμία

Στον αντίποδα, το αρνητικό για τους «πράσινους» έχει να κάνει με το πρώτο θετικό κρούσμα κορωνοϊού στις τάξεις της ομάδας έπειτα από περίπου δύο μήνες. Στον τελευταίο μοριακό (PCR) έλεγχο που διενεργήθηκε στο «Γ. Καλαφάτης» εντός των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος, ένας ποδοσφαιριστής διαγνώστηκε θετικός.

Το επιβεβαιωμένο κρούσμα έχει απομονωθεί και τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Από εκεί και πέρα, στον Παναθηναϊκό ολοκλήρωσαν το πρωί της Μεγάλης Τρίτης (19/4) την προετοιμασία τους για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τη Λαμία στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του για το παιχνίδι, η οποία δεν περιλαμβάνει κάποια έκπληξη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναλυτικά την 24μελή αποστολή του Παναθηναϊκού για τον πρώτο ημιτελικό με τη Λαμία συγκροτούν οι: Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο και Βιτάλ.


Πηγή