Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Παναθηναϊκός: Παρουσίασε τις εμφανίσεις της νέας σεζόν -Τιμή στο γήπεδο της Λεωφόρου η πρώτη [εικόνες]

Τις εμφανίσεις της νέας σεζόν παρουσίασε το βράδυ της Δευτέρας (20/6) ο Παναθηναϊκός, σε μια εκδήλωση σε κέντρο στο Πεδίον του Άρεως.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας του με τον νέο κεντρικό χορηγό στη φανέλα του, η οποία ξεκινά από την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Η εταιρεία που ντύνει το «τριφύλλι» ετοίμασε τρεις νέες εμφανίσεις για τους Κυπελλούχους Ελλάδας. Στην… κορυφή της κολεξιόν για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 βρίσκεται η (βασική) εορταστική, φανέλα προς τιμήν του γηπέδου της λεωφόρου Αλεξάνδρας που γίνεται 100 ετών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συγκεκριμένη, κεντρική εμφάνιση του Παναθηναϊκού είναι αφιερωμένη στο ιστορικό γήπεδο του συλλόγου, το «Απόστολος Νικολαΐδης», το οποίο συμπληρώνει έναν αιώνα «ζωής» και ξεχωρίζει έχοντας ως βασικό χρώμα το πράσινο, μαζί με δύο λευκές χοντρές, κάθετες ρίγες, μέσα στις οποίες είναι γραμμένα τα ονόματα των μεγαλύτερων ποδοσφαιριστών που φόρεσαν και αγωνίστηκαν με τη φανέλα του συλλόγου, όπως επιλέχθηκαν από τους ανθρώπους της ΠΑΕ.

Φωτογραφία: Intime-ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Φωτογραφία: Intime-ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Η δεύτερη φανέλα του Παναθηναϊκού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο είναι λευκή, με μία πράσινη οριζόντια λωρίδα στο ύψος του στήθους, την οποία διακοσμούν εσωτερικά πολλά μικρά τριφύλλια.

Η δε τρίτη εμφάνιση για πρώτη φορά μετά από χρόνια δεν έχει ως κεντρικό χρώμα της το μαύρο, αλλά είναι μπλε χρώματος με μικρές πράσινο-λαχανί λεπτομέρειες, έχοντας στο εσωτερικό της μεγάλα τριφύλλια. Η δε φανέλα του τερματοφύλακα έχει ως βάση της το ανθρακί χρώμα και στο εσωτερικό της περιλαμβάνει ομόκεντρους κύκλους, ενώ η δεύτερη των γκολκίπερ είναι κίτρινη με ίδια σχήματα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κουρμπέλης: Ο Παναθηναϊκός ξεκινά τη νέα σεζόν με καλύτερους οιωνούς και ψυχολογία

Αν και… αδειούχος, λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική Ελλάδας, ο Δημήτρης Κουρμπέλης έδωσε κανονικά το «παρών» στην επίσημη παρουσίαση των νέων εμφανίσεων του Παναθηναϊκού.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» μίλησε μετά την εκδήλωση για τις νέες φανέλες, αλλά και για τους στόχους της νέας σεζόν που ξεκινά για τους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Φωτογραφία: Intime-ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Φωτογραφία: Intime-ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

«Είναι πολύ ωραίες οι νέες φανέλες και εύχομαι να μας φέρουν και τύχη και να κάνουμε ακόμα πιο ωραία πράγματα στη νέα σεζόν», τόνισε αρχικά. Για το γεγονός ότι η βασική φανέλα του Παναθηναϊκού, έχει πάνω της τα ονόματα όλων των μεγάλων άσων του παρελθόντος, σχολίασε: «Είναι πολύ όμορφο γιατί βάζω τον εαυτό μου κι εγώ σε αυτή τη θέση και θα μου άρεσε να γίνει κάτι αντίστοιχο στο μέλλον και να βλέπουμε τα ονόματα μας στις φανέλες. Είναι μια πολύ όμορφη κίνηση. Θα ευχηθώ για τη νέα χρονιά να έχουμε όλοι υγεία γιατί είναι το παν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά δεύτερον κλείσαμε την χρόνια με ωραίο τρόπο και ελπίζουμε σε κάτι ανάλογο και καλύτερο τη φετινή σεζόν και θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε χαρά τόσο στους εαυτούς μας όσο και στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η περσινή χρόνια ήταν δύσκολη για μένα.

Τώρα θέλει δουλειά, αφού μας το επιτρέπει και το σώμα μας. Το κεφάλι κάτω και συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Όταν κλείνεις τη χρόνια με κατάκτηση ενός τροπαίου σίγουρα ξεκινάς τη νέα με καλύτερους οιωνούς και ψυχολογία».

Απ’ την πλευρά του ο Σεμπαστιάν Παλάσιος πρόσθεσε: «Αρχικά θα έλεγα ότι είναι μια παρά πολύ ωραία φανέλα, αλλά το πιο σημαντικό είναι να κάνουμε μια πολύ καλή προετοιμασία και να ξεκινήσουμε παρά πολύ καλά τη σεζόν».

Φωτογραφία: Intime-ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Φωτογραφία: Intime-ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή