Τετάρτη , 1 Μάιος 2024

Παναθηναϊκός: Προτεραιότητα ο Παπαγιάννης, φουλάρει για άλλους τέσσερις παίκτες

Με 4 ακόμη κινήσεις θέλει να ολοκληρώσει ο Παναθηναϊκός το εντυπωσιακό μεταγραφικό ντεμαράζ του φετινού καλοκαιριού.

Και μπορεί ο Σλούκας να μοιάζει το «κερασάκι στην τούρτα», ωστόσο, οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι για δύο ακόμη ηχηρές κινήσεις που θα ενισχύσουν κι άλλο το ρόστερ και θα δώσουν την ευκαιρία στον Αταμάν να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα από το μηδέν. Ετσι, ο Παναθηναϊκός ψάχνει για 2 ακόμη γκαρντ, έναν σέντερ και έναν φόργουορντ που να μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την περίπτωση του σέντερ, προτεραιότητα αποτελεί ο Γιώργος Παπαγιάννης. Ο μέχρι πέρυσι αρχηγός του Παναθηναϊκού βρίσκεται πρώτος – πρώτος στη λίστα του Τούρκου τεχνικού και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός και ο εκπρόσωπος του παίκτη έχουν μπει σε νέο κύκλο συζητήσεων. Ο Παπαγιάννης πήγε στις ΗΠΑ για να δουλέψει σε ατομικό επίπεδο, ήταν ανοιχτός σε πιθανές προτάσεις από το ΝΒΑ, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει κάτι επίσημο στα χέρια του. Ο Παναθηναϊκός εκτιμά το ταλέντο και την προσφορά του Παπαγιάννη και θεωρείται πολύ πιθανό να υπάρξει συμφωνία για ανανέωση του συμβολαίου.

Από ‘κει και πέρα, η μεταγραφολογία για τους άλλους τρεις παίκτες που προανήγγειλε ο Δ. Γιαννακόπουλος, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Στο προσκήνιο παραμένει το όνομα του Ντόρσεϊ, ο οποίος ωστόσο δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Φενέρ, ο Μίροτιτς που έχει προτεραιότητα τη Μιλάνο και όχι την Ελλάδα ενώ συνεχώς στη λίστα προστίθενται και διαγράφονται ονόματα που προτείνονται και εξετάζονται από τον Παναθηναϊκό.

Πέραν των παραπάνω, θέμα ημερών, αν όχι ωρών, θεωρείται η ανακοίνωση για την απόκτηση του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος επιστρέφει στο ΟΑΚΑ, ύστερα από έναν χρόνο στην Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο διεθνής φόργουορντ έχει συμφωνήσει σε όλα για δύο χρόνια και με την επιστροφή του θα βρει στην ομάδα τους πρώην συμπαίκτες του, αλλά και τον Κώστα Σλούκα με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θυμίζουμε ότι μέχρι αυτή την ώρα ο Παναθηναϊκός έχει ανακοινώσει 8 μεταγραφές. Πρόκειται για τους Κώστα Αντετοκούνμπο, Λούκα Βιλντόζα, Δημήτρη Μωραϊτη, Ματίας Λεσόρ, Κώστα Σλούκα, Κώστα Μήτογλου, Τζέριαν Γκραντ ενώ δεδομένη είναι και η μεταγραφή του Παπαπέτρου.


Πηγή