Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Παναθηναϊκός: Σε συζητήσεις για την απόκτηση του Τσοπ - Φήμες για αποχώρηση του Αϊτόρ

Παναθηναϊκός: Σε συζητήσεις για την απόκτηση του Τσοπ – Φήμες για αποχώρηση του Αϊτόρ

Την απόκτηση του Ντούγε Τσοπ από τη Σταντάρ Λιέγης εξετάζει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με βελγικά και ισπανικά ΜΜΕ. Όπως όλα δείχνουν, η υπόθεση του Λαμκέλ Ζε οδηγείται σε ναυάγιο και έτσι στο «τριφύλλι» στράφηκαν σε άλλες περιπτώσεις παικτών.

Μάλιστα, φαίνεται ότι έχουν προχωρήσει αρκετά την περίπτωση του 30χρονου Κροάτη, με τους «πράσινους» να βρίσκονται ήδη σε (αρχικές) συζητήσεις με τη βέλγικη ομάδα για τον παίκτη, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως στην κορυφή της επίθεσης, ωστόσο μπορεί να αγωνιστεί με άνεση και στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Ο Τσοπ φέρεται να έχει ήδη αρνηθεί την πρόταση της Σταντάρ για ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι. Έτσι, οι Βέλγοι είναι διατεθειμένοι να τον πουλήσουν με ένα μικρό ποσό την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ώστε να μην τον χάσουν ως ελεύθερο το καλοκαίρι.

Άρχισε την καριέρα του στη Χάιντουκ Σπλιτ και το 2008 πήγε στην Πορτογαλία και τη Νασιονάλ Μαδέιρα. Επέστρεψε στο Σπλιτ για τη Χάιντουκ, ενώ στη συνέχεια φόρεσε και τη φανέλα των Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Κάλιαρι, Μάλαγα και Χιχόν. Η Σταντάρ τον απέκτησε το 2017 αντί 3,1 εκατ. ευρώ. Ενδιάμεσα, αγωνίστηκε και στη Βαγιαδολίδ με τη μορφή δανεισμού.

Ο ποδοσφαιριστής είναι 14 φορές διεθνής με την εθνική Κροατίας, με την οποία έχει πετύχει και 2 γκολ.

Δείτε τον Τσοπ σε δράση:

Ψάχνεται για επιστροφή στην Ολλανδία ο Αϊτόρ

Την ίδια ώρα, στο προσκήνιο βρίσκεται και το όνομα του Αϊτόρ, για την αντίθετη διαδρομή όμως (μακριά από τον Παναθηναϊκό). Δημοσιεύματα από την πατρίδα του, την Ισπανία, συνδέουν τον 25χρονο εξτρέμ με ομάδες της Ολλανδίας, στην οποία αγωνιζόταν για δύο χρόνια πριν έρθει στην Ελλάδα, με τη φανέλα της Τβέντε.

Σύμφωνα με όσα γράφονται, ο Ισπανός έχει μπει στη λίστα της πρώην του ομάδας, όπως και της Τσβόλε, έπειτα από διερευνητικού χαρακτήρα επαφές που είχε ο ποδοσφαιριστής μαζί τους.

Ο Αϊτόρ δεν έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τους «πράσινους», ωστόσο δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος έχει ζητήσει την απόκτηση εξτρέμ. Μένει όλα αυτά να ξεκαθαρίσουν, καθώς στο «τριφύλλι» έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του 25χρονου.


Πηγή