Τετάρτη , 1 Μάιος 2024

Παναθηναϊκός: «Τέλος» κι επίσημα από το τριφύλλι ο Καμπετσής

Ανακοινώθηκε κι επίσημα το μεσημέρι της Παρασκευής (21/7) από τον Παναθηναϊκό το φινάλε της συνεργασίας των «πράσινων» με τον Αργύρη Καμπετσή.

Ο 24χρονος Έλληνας επιθετικός είχε τεθεί εκτός πλάνων απ’ την περασμένη σεζόν και είχε ειδοποιηθεί απ’ τις αρχές της προετοιμασίας να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το συμβόλαιό του λύθηκε την Τετάρτη (19/7), με τον ίδιο να λαμβάνει ένα μέρος του τελευταίου χρόνου του στο «τριφύλλι» ως αποζημίωση και τον Παναθηναϊκό να ρίχνει -μέσω ανακοίνωσης- τους… τίτλους τέλους.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Αργύρη Καμπετσή. Ο Έλληνας επιθετικός αγωνίστηκε για τέσσερις σεζόν με το Τριφύλλι, καταγράφοντας 67 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σκόραρε επτά φορές. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Ο Καμπετσής (που αγωνίστηκε ενδιάμεσα τη σεζόν 2021/22 ως δανεικός στην ολλανδική Βίλεμ) αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ουγγαρία, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο με την Ντιοσγκιόρ. Μία ομάδα νεοφώτιστη στην ουγγρική Λίγκα που έχει ως προπονητή της τον Ρώσο Σεργκέι Κουζνέτσοφ, άλλοτε βοηθό του Λάζλο Μπόλονι επί των ημερών του στον πάγκο του Παναθηναϊκού.


Πηγή