Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Παναθηναϊκός: Χειρουργήθηκε ο Παπαπέτρου -Μετά τον τραυματισμό του από… διαφημιστική πινακίδα [βίντεο]

Σε επέμβαση υποβλήθηκε ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Παπαπέτρου, τη Δευτέρα (6/6), μετά τον τραυματισμό του στον αριστερό μηρό.

Όλα συνέβησαν στον 4ο αγώνα της ημιτελικής σειράς της Basket League, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Λάρισα, στον οποίο το «τριφύλλι» ηττήθηκε με 74-62, με τη σειρά να οδηγείται πλέον στο 2-2.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε, όταν έπεσε στο πόδι του μία πινακίδα, η οποία στηριζόταν σε σακιά από άμμο.

Ο Παπαπέτρου αποκόμισε θλαστικό τραύμα και καθώς παρουσίαζε σκίσιμο του είχαν γίνει πρόχειρα ράμματα κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου της αναμέτρησης που διεξήχθη στη Λάρισα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έξαλλος ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού με τις συνθήκες που διεξήχθη το ματς

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε στον τραυματισμό του αλλά και στη ζέστη που επικρατούσε στο γήπεδο καθώς δεν λειτουργούσε ο κλιματισμός:

«Θα πω μερικά πράγματα δεν θα μιλήσω αγωνιστικά. Καταρχάς θέλω να πω συγχαρητήρια στον κόουτς Τακιανό, στους παίκτες, στην ομάδα της Λάρισας, παίζουν ωραίο μπάσκετ, συγχαρητήρια σε αυτό το σύλλογο για όσα έχει κάνει φέτος.

Είμαι εννιά χρόνια επαγγελματίας, έχω παίξει στις δύο κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας, αλλά ποτέ δεν έχω παίξει ξανά σε ένα γήπεδο στο οποίο ξεκολλάει μια πινακίδα γιατί από πίσω κρατιέται με σάκους με άμμο και αναγκάστηκα να κάνω ράμματα.

Το γήπεδο έχει 50 βαθμούς ζέστη, ο κόσμος δεν μπορεί να ανασάνει και μιλάμε για ελληνικό μπάσκετ. Έχω παίξει εννιά χρόνια σε αυτή τη χώρα και το λέω ξανά συγχαρητήρια, αλλά μιλάμε για ένα άθλημα το κορυφαίο άθλημα στην Ελλάδα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης όλοι είδαν τι έγινε σήμερα στο παιχνίδι, ο παίκτης που μπαίνει και εκτίθεται δεν μπορεί να πει την άποψη του για το παιχνίδι, δεν θέλω να μιλήσω γιατί θα τιμωρηθώ κιόλας. Ντρέπομαι που είμαι μέρος αυτού του πράγματος. Ντρέπομαι».


Πηγή