Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Παναθηναϊκός: Sold out στα εισιτήρια με Ολυμπιακό -Κατάμεστη η Λεωφόρος για το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής

Σε γεμάτη Λεωφόρο θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό, στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Όπως έκανε γνωστό η «πράσινη» ΠΑΕ, μέσα σε λιγότερο από μια ώρα εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια του κυριακάτικου (9/4, 21:00) ντέρμπι, καθώς η ζήτηση από πλευράς οπαδών του Παναθηναϊκού ήταν τεράστια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, από το «τριφύλλι» γνωστοποίησαν είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρχουν επιστροφές μέσω των χορηγών της ομάδας.

Αυτό είναι το 9ο sold out του Παναθηναϊκού στην τρέχουσα σεζόν, ωστόσο η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ευχαριστεί τους υποστηρικτές της και το ότι τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν, ειδικά για ένα παιχνίδι με την αίγλη και τη σημασία που έχει αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό, δεν προκαλεί καμία εντύπωση.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια του αγώνα playoffs του πρωταθλήματος Stoiximan Super League 2022-23 της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό εξαντλήθηκαν. Είναι πιθανό να υπάρξουν επιστροφές εισιτηρίων από χορηγούς, τα οποία και θα τεθούν άμεσα προς διάθεση.

Η ζήτηση του κόσμου της ομάδας μας ήταν τεράστια, κάτι που οδήγησε σε εξάντληση των εισιτηρίων μέσα σε λίγα λεπτά. Για ακόμα μία φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, οι εξέδρες του γηπέδου της Λεωφόρου θα είναι γεμάτες! Ευχαριστούμε τον κόσμο της ομάδας μας για τη θερμή υποστήριξη».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή