Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

ΠΑΟΚ – Γάνδη 1-0: Live η πρώτη αναμέτρηση για τους «16» του Conference League (ΤΕΛΙΚΟ)

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Γάνδη στην «Τούμπα» (10/3, 19:45) για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Conference League.

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, ενόψει της ρεβάνς του Βελγίου (17/3, 22:00). Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου προέρχεται από δύσκολη πρόκριση επί της Μίντιλαντ, εκεί όπου χρειάστηκε η διαδικασία των πέναλτι για να… ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Μάλιστα, οι πανηγυρισμοί ήταν τόσο έντονοι από τους φιλάθλους σε σημείο η ομάδα να τιμωρηθεί από την UEFA με πρόστιμο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Γάνδη, τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της με 13 βαθμούς (4-1-1), αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Παρτιζάν με 8. Τον όμιλο συμπλήρωσαν η Ανόρθωση με 6 βαθμούς και η Φλόρα με 5. Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή επιτυχία του συλλόγου, ήρθε τη σεζόν 2015/16, όταν κατάφερε να αγωνιστεί στους «16» του Champions League, όπου αποκλείστηκε από την Βόλφσμπουργκ.

Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση από το iefimerida.gr:

Οι διαιτητές στο ΠΑΟΚ – Γάνδη

Η UEFA όρισε τον Πολωνό, Μπαρτόζ Φρανκόφσκι, διαιτητή στον αγώνα της Τούμπας, μεταξύ ΠΑΟΚ και Γάνδης για τη φάση των «16» του Conference League. Ο 35χρονος ρέφερι, από την πρώτη κατηγορία διαιτησίας της UEFA, θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Μαρτσίν Μπόνιεκ, Γιακούμπ Βίνκλερ και 4ος ορίστηκε ο Κρίστοφ Γιάκουμπικ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή