Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
ΠΑΟΚ για ΕΕΑ: Οι σεναριογράφοι χρειάζονται μήνες για να καταλήξουν σε τέτοιο παραμύθι

ΠΑΟΚ για ΕΕΑ: Οι σεναριογράφοι χρειάζονται μήνες για να καταλήξουν σε τέτοιο παραμύθι

Για ένα «νομικά κενό γονατογράφημα της κακιάς ώρας» κάνει λόγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσον αφορά το σκεπτικό της ΕΕΑ για το θέμα της πολυϊδιοκτησίας -το οποίο αφορά και την ΠΑΕ Ξάνθη– μέσω ανάρτησης στο Facebook.

Υπενθυμίζεται ότι, η Super League ανακοίνωσε πως διαβιβάστηκε στον αθλητικό δικαστή το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για το ζήτημα, ενώ το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο θα καλέσει σε απολογία τους δύο εμπλεκόμενους συλλόγους, σε δικάσιμο που θα οριστεί τις επόμενες ημέρες.

Από την πλευρά τους, στον «δικέφαλο» του Βορρά βρίσκονται σε διαδικασία μελέτης του σκεπτικού της Επιτροπής, το οποίο γνωστοποιήθηκε στους εμπλεκόμενους. Μάλιστα, όπως τονίζουν μέσω της ανάρτησης στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, σύντομα θα υπάρξουν νομικές απαντήσεις.

Πειθαρχική δίωξη στον Μάκη Γκαγκάτση

Παράλληλα, με τιμωρία κινδυνεύει ο Μάκης Γκαγκάτσης για όσα εξέφρασε σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη, με τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα να ασκεί εις βάρος του πειθαρχική δίωξη για δυσφημιστικές δηλώσεις.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του Διευθύνοντος Συμβούλου και Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Χρυσόστομου Γκαγκάτση για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1, 2α, 3, 4, 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Υπενθυμίζεται ότι, τόσο εναντίον του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσο και του διευθυντή Επικοινωνίας, Λευτέρη Δούκα, είχε ασκήσει μήνυση ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, για «ρητορική διχασμού και μίσους, καθώς και για διέγερση οπαδικής βίας».


Πηγή