Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

ΠΑΟΚ: Δεν πρόλαβε ο Μπάμπα, «μέσα» ο Μάρκος Αντόνιο για την Άιντραχτ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και «πετάει» για τη Γερμανία για ένα καθοριστικό ματς κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Πέμπτη 30/11, 22:00), το οποίο θα καθορίσει την πρωτιά του 7ου Ομίλου στην 5η αγωνιστική του Conference League.

H προπόνηση της Τετάρτης (29/11) ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδι κατοχής, ενώ ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Ραχμάν Μπάμπα ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί εν τέλει να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γκανέζου πλάγιου μπακ. Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Ζ. Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τόμας, Σαμάτα, Τζίμας.

Όπως είναι ήδη γνωστό βάσει προγράμματος, στις 21:00 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου των Λουτσέσκου και Κίριλ Ντεσπόντοφ. Υπενθυμίζεται πως ο ΠΑΟΚ είναι στην κορυφή του ομίλου με 10 βαθμούς, έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές, με την Άιντραχτ να έχει έναν λιγότερο. Κάτι που σημαίνει πως οι «ασπρόμαυροι», που στο φινάλε υποδέχονται την Ελσίνκι στην Τούμπα, έχουν την πολυτέλεια να αγωνιστούν για δύο αποτελέσματα ώστε να καταλάβουν την πρώτη θέση του γκρουπ.


Πηγή