Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας: Με κυβερνητική παρέμβαση η μετάδοση του αγώνα στην Τουρκία

ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας: Με κυβερνητική παρέμβαση η μετάδοση του αγώνα στην Τουρκία

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί την ερχόμενη Τρίτη (25/8) την Μπεσίκτας για τον 2o προκριματικό γύρο του Champions League και εκτός από τα πολλά αγωνιστικά ζητήματα υπάρχουν και αρκετά θέματα εκτός των γραμμών που απασχολούν τις δύο ομάδες.

Η UEFA έχει δώσει εντολή για αυστηρά μέτρα σ’ ότι αφορά τον Covid-19, ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να κάνει δώρο σ’ ολόκληρη την Ελλάδα τη μετάδοση του αγώνα, μέσω του «OPEN», ενώ στην Τουρκία χρειάστηκε η παρέμβαση της κυβέρνησης για να κοπάσουν οι αντιδράσεις του κόσμου γύρω από την ζωντανή μετάδοση της αναμέτρησης από το γήπεδο της Τούμπας.

Η Μπεσίκτας, που θυμίζουμε έχει τα δικαιώματα για όλες τις χώρες πλην Ελλάδας, έκανε κάποιες συζητήσεις με συνδρομητικό κανάλι της Τουρκίας, αυτές προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις και τελικά είχαμε τη δημόσια δήλωση του υπουργού Νεολαίας και Αθλητισμού, Μεχμέτ Κασαπόγλου, ο οποίος γνωστοποίησε την απόφαση μετάδοσης του αγώνα από ελεύθερο κανάλι.

«Αγαπητοί φίλαθλοι, ακούσαμε τα όσα μας είπατε και λάβαμε το μήνυμα σας. Ο αγώνας της εκπροσώπου μας, Μπεσίκτας με τον ΠΑΟΚ στις 25 Αυγούστου θα μεταδοθεί στο Kanal D. Εύχομαι καλή επιτυχία στην Μπεσίκτας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Αθλητισμού της γειτονικής χώρας.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή