Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Σέρχιο Ράμος πιθανόν να τερματίσει πρόωρα την καριέρα του λόγω τραυματισμών

Ο Σέρχιο Ράμος, σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα Le Parisien, μπορεί να αναγκαστεί να τελειώσει την καριέρα του νωρίτερα από ό,τι θα ήθελε.

Ο Ισπανός διεθνής αμυντικός, που έφτασε στο Παρίσι το καλοκαίρι ως ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχει αγωνιστεί σε πέντε παιχνίδια, εκ των οποίων μόνο στα δύο έπαιξε και στα 90 λεπτά. Ο Σέρχιο Ράμος υπέστη νέο μυϊκό τραυματισμό στη δεξιά γάμπα του (σ.σ: παλιότερα είχε τον ίδιο στην αριστερή) και ο γιατρός της Εθνικής Γαλλίας, Ζαν Μαρσέλ Φερέρ, εξήγησε την κατάσταση του:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι ένας πολύ περίπλοκος τύπος τραυματισμού, γιατί είναι δύσκολο να εκτιμήσεις πραγματικά την εξέλιξή του. Χωρίς να υπεισέλθω σε πολλές λεπτομέρειες, είναι απαραίτητο να λάβουμε υπόψη τη γήρανση του μυός και τις συμμετοχές που έχει υποστεί κατά τη διάρκεια των 19 σεζόν στο υψηλότερο επίπεδο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Θεωρεί πάντως αδύνατο να αγωνιστεί στο πρώτο ματς στους «16» του Champions League, με την Ρεάλ Μαδρίτης στις 15 Φεβρουαρίου, παραμένοντας σε αναμονή για την ρεβάνς της 9ης Μαρτίου στο Santiago Bernabéu. Ο 35χρονος Ισπανός αμυντικός έχει συμβόλαιο με την Παρί έως το 2023.


Πηγή