Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Παρί Σεν Ζερμέν: Πιέζει τον Εμπαπέ να αποφασίσει για το μέλλον του -Διορία μέχρι τις 15 Μαρτίου

Το αργότερο έως τις 15 Μαρτίου θα περιμένει η ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν την απάντηση του Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική ομάδα, πρέπει να απαντήσει στην αστρονομική πρόταση ύψους 62 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση που του έχει προτείνει εδώ και περίπου δύο εβδομάδες για να επεκτείνει το συμβόλαιό του, που ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής «Sport», οι Παριζιάνοι έχουν ήδη δώσει διορία προς την πλευρά του 23χρονου σούπερ σταρ, περιμένοντας να δουν αν θα «δεσμευτεί» το συγκεκριμένο ποσό απ’ τον Εμπαπέ ή θα είναι πλέον διαθέσιμα στο μπάτζετ τους για άλλες κινήσεις, προκειμένου να καλυφθεί το κενό του, εφόσον δεν παραμείνει κι επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Την ίδια ώρα και η Ρεάλ ετοιμάζει την επόμενη κίνησή της για το Γάλλο άσσο, πριν απ’ τη λήξη της διορίας που του έδωσαν οι Παριζιάνοι, προκειμένου να τον πείσει να αποδεχθεί το δικό της πρότζεκτ -όπου θα είναι ο ίδιος στο επίκεντρο ως ο απόλυτος σταρ της ομάδας- δεσμεύοντάς τον με προσύμφωνο.

Κι όλα αυτά ενώ στις 9 Μαρτίου ακολουθεί η ρεβάνς των δύο ομάδων για τους «16» του Champions League, με την Παρί να έχει πάρει το (ισχνό) προβάδισμα μετά τη νίκη της με 1-0 στον πρώτο αγώνα, όπου σκόραρε στις καθυστερήσεις ο… Εμπαπέ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή