Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Παραμένει κάτοικος Σαουδικής Αραβίας ο Γιώργος Δώνης: Επέστρεψε στην Αλ Ουέχντα

Η Σαουδική Αραβία επενδύει πολλά χρήματα στο ποδόσφαιρό της το τελευταίο διάστημα και ο Γιώργος Δώνης δεν είχε λόγο να φύγει από εκεί.

Ο 53χρονος Έλληνας προπονητής θα παραμείνει στη «χρυσοφόρο» Saudi Pro League, καθώς, έπειτα από ενάμιση χρόνο στην Αλ Φατέχ, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Ουέχντα, στην οποία επιστρέφει, με στόχο αυτήν τη φορά να παραμείνει για μεγαλύτερο διάστημα από δύο μήνες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ομάδα, που τερμάτισε την προηγούμενη σεζόν στη 13η θέση της βαθμολογίας στην Α’ κατηγορία του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας, «έκλεισε» τον Γιώργο Δώνη με συμβόλαιο συνεργασίας για ένα συν ένα χρόνια.

Η Αλ Ουάχντα είναι η τέταρτη ομάδα στην Αραβία που αναλαμβάνει ο έμπειρος τεχνικός, έχοντας στο παρελθόν διατελέσει προπονητής σε δύο συλλόγους των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (Αλ Χιλάλ και Αλ Σαρζάχ), αλλά και τους δύο στη Σαουδική Αραβία.

Στο παρελθόν, ο Δώνης έχει καθίσει ακόμη στον πάγκο του Ηλυσιακού, της ΑΕΛ, της ΑΕΚ, του Ατρόμητου, του ΠΑΟΚ, του ΑΠΟΕΛ, του Παναθηναϊκού και της Μακάμπι Τελ Αβίβ.


Πηγή