Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Πρώτη του Ποτσετίνο ως προπονητής της Τσέλσι -«Η σπουδαιότερη ομάδα της 15ετίας» [βίντεο]

Ως την σπουδαιότερη ομάδα στην Αγγλία τα τελευταία 15 χρόνια, βάσει των επιτυχιών που είχε, χαρακτήρισε την Τσέλσι ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο, στην πρώτη του συνέντευξη ως προπονητής των «μπλε».

Παρά το γεγονός ότι οι Λονδρέζοι προέρχονται από μία καταστροφική σεζόν σε όλα τα επίπεδα, ο Αργεντινός τεχνικός υπογράμμισε πως θέλει να επαναφέρει την Τσέλσι στο δρόμο των επιτυχιών, τονίζοντας πως ήταν πολύ εύκολη η απόφασή του να αποδεχθεί την πρόταση που του κατατέθηκε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ένα απόσπασμα από την πρώτη συνέντευξη του Ποτσετίνο ως προπονητής της Τσέλσι

«Για μένα είναι απόλαυση και τιμή να εμπλέκομαι σε έναν σύλλογο όπως η Τσέλσι. Είμαστε ενθουσιασμένοι και γνωρίζω πολύ καλά την Τσέλσι, είναι ένας από τους σπουδαιότερους συλλόγους στον κόσμο. Οπότε ήταν εύκολο για μένα να πάρω την απόφαση να έρθω εδώ», τόνισε αρχικά ο Ποτσετίνο και πρόσθεσε:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η ιστορία της Τσέλσι είναι να νικάει και να βρίσκεται στην κορυφή. Δεν μπορούμε να έχουμε σκαμπανεβάσματα. Στα τελευταία 10, 12, 15 χρόνια, η Τσέλσι είναι η σπουδαιότερη ομάδα στην Αγγλία. Υπάρχει κουλτούρα νίκης εδώ. Θέλουμε να φέρουμε ξανά την ευτυχία σε αυτόν τον σπουδαίο ποδοσφαιρικό σύλλογο».

Τα λόγια του Αργεντίνου προπονητή έφεραν, όπως ήταν αναμενώμενο έντονες αντιδράσεις από τους οπαδούς της Τότεναμ στα social media, καθώς προπονούσε για χρόνια στην άλλη πλευρά του Λονδίνου.

Μάλιστα όταν ο πρώην προπονητής της Τότεναμ υπέγραψε στην «μισητή» αντίπαλο Τσέλσι, ανήρτησε βίντεο όπου έδειχνε να καίνει στο μπάρμπεκιου το βιβλίο του Αργεντίνου τεχνικού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή