Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Πατέρας για δεύτερη φορά ο Νεϊμάρ -Η τρυφερή ανάρτηση της συντρόφου του μετά τις κατηγορίες για… απιστία

Πολύ ωραία νέα για τον Νεϊμάρ. Δώδεκα χρόνια μετά τη γέννηση του Νταβίντ Λούκα, του πρώτου του παιδιού με την Καρολίνα Ντάντας, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έγινε πατέρας για δεύτερη φορά χθες, μετά τη γέννηση της κόρης του Μαβιέ.

Η σύντροφός του Μπρούνα Μπιανκάρντι ανακοίνωσε την είδηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Η Μαβιέ μας ήρθε για να ολοκληρώσει τη ζωή μας», γράφει το μοντέλο στον λογαριασμό της στο Instagram, και στο X, πρώην twitter. «Καλώς ήρθες κόρη μου! Σε αγαπάμε ήδη πολύ, σε ευχαριστούμε που μας επέλεξες».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο επιθετικός της Αλ Χιλάλ πήρε άδεια από τον προπονητή του, Ζόρχε Ζέσους, να ταξιδέψει στη Βραζιλία και ως εκ τούτου θα χάσει σήμερα (7/10) τον αγώνα με την Αλ Οχντούντ.

Άπιστος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ο Νεϊμάρ

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της συντρόφου του, ο Νεϊμάρ κατηγορήθηκε για απιστία. Σε σημείο να χρειαστεί να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, σε ένα μακροσκελές μήνυμα στα κοινωνικά του δίκτυα:

«Τα λάθη μου στην προσωπική μου ζωή, τα λύνω στο σπίτι, στην ιδιωτικότητά μου με την οικογένειά μου και τους φίλους μου», εξήγησε. «Όλα αυτά έχουν επηρεάσει έναν από τους πιο ιδιαίτερους ανθρώπους στη ζωή μου. Η γυναίκα που ονειρεύομαι να έχω στο πλευρό μου, τη μητέρα του παιδιού μου. Η αγάπη μας για το μωρό μας θα επικρατήσει, η αγάπη μας για τον καθένα άλλα θα μας δυναμώσουν».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή