Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Πετρούνιας: «Μπορεί να μην ήταν χρυσό αλλά το εισιτήριο για το Παρίσι είναι ολόχρυσο»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας συνέχισε τη συλλογή των μεταλλίων του στην Αμβέρσα, ενώ παράλληλα εξασφάλισε και την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Μετά τη σπουδαία του προσπάθεια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής και την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου (το τέταρτο στον θεσμό -έχει άλλα τρία χρυσά), ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε και την πρώτη του ανάρτηση, η οποία περιλάμβανε ένα μήνυμα ενόψει της συνέχειας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Πετρούνιας ήταν εντυπωσιακός στη βελγική πόλη και με μια σπουδαία προσπάθεια πήρε τη δεύτερη θέση και μαζί το… εισιτήριο για το Παρίσι. Με τους 15.066 βαθμούς που συγκέντρωσε στον τελικό του αγωνίσματος, μετά από εξαιρετική εκτέλεση του προγράμματός του που είχε συντελεστή δυσκολίας 6,30 και απίστευτη έξοδο, έφτασε μια ανάσα από την κορυφή του βάθρου, αλλά εκεί ανέβηκε ο Κινέζος «χρυσός» Ολυμπιανίκης του Τόκιο, Γιανγκ Λιου.

Στη φωτογραφία που ανάρτησε με το Ολυμπιακό εισιτήριο στο χέρι του, ο Πετρούνιας έγραψε στα social media: «Rendez-vous a Paris! Μπορεί να μην ήταν χρυσό αλλά το εισιτήριο για το Παρίσι είναι ολόχρυσο! Απλά ευτυχισμένος!».


Πηγή