Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ποδαρικό στο 2020 με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Ποδαρικό στο 2020 με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ξεχωρίζει στην 17η αγωνιστική της Super League 1, η οποία είναι η πρώτη για το 2020.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα έχει αρκετές απουσίες, καθώς ο ο Άμπελ Φερέιρα δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κρέσπο, Βέρνμπλουμ, Ζαμπά και Ελ Καντουρί, ενώ διαθέσιμος είναι ο Ντούγκλας Αουγκούστο, ενώ ο Μίκαελ Ένινγκ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντάνιελ Σούντγκρεν, ενώ στην αποστολή των «κίτρινων» θα είναι για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθείς Ντουρμισάι.

Νωρίτερα, στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Βόλο, με την ομάδα των φιλοξενούμενων να είναι σε αναζήτηση προπονητή μετά την διακοπή της συνεργασίας της με τον Χουάν Φεράντο λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο βοηθός του, Βίτορ Μπασάντρε συμπεριέλαβε στην αποστολή τα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας Οικονόμου και Γκουαροτσένα, ενώ εκτός τέθηκαν οι Μουνίθ και Κανταμουρό. Ο Γιώργος Σίμος θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό και οι επιστροφές των Μεγιάδο και Σεμέντο ενδεχομένως να βοηθήσουν σε αυτόν τον στόχο. Λόγω ίωσης απουσιάζει ο Όσκαρο Ουάλεϊ, ενώ απόντες είναι και οι Ναμπί, Δεληγιαννίδης.

Τέλος, στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει την αγωνιστική ημέρα, ο Ατρόμητος στο Περιστέρι θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από άσχημη ήττα και σπουδαία νίκη, αντίστοιχα. Το 5-1 από τον ΠΑΟΚ θέλουν να αφήσουν πίσω τους οι Περιστεριώτες, ενώ να χτίσουν πάνω στο 5-0 επί της Ξάνθης επιθυμούν οι Αρκάδες.

Ο Σάββας Παντελίδης δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Ταλόσα, ενώ ο Βέλλιος που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, δεν είναι ακόμα γνωστό αν θα μπορέσει να αγωνιστεί λόγω της πρόσφατης επέμβασης που υπεβλήθη. Από την άλλη, ο Μίλαν Ράσταβατς θα πρέπει να καταστρώσει τα σχέδιά του δίχως τον ανέτοιμο Ριέρα και τον τιμωρημένο Πασαλίδη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΟΦΗ – Βόλος (17:15, Novasports2HD)

Άρης – ΠΑΟΚ (19:30, Novasports1HD)

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης (20:00, ERTSPORTSHD)

 


Πηγή