Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ποινικές διώξεις σε δύο άτομα για την επίθεση στον Τζήλο

Οι Αρχές έχουν εδώ και κάποιες ημέρες ταυτοποιήσει τους δράστες της επίθεσης εναντίον του διεθνούς διαιτητή, Θανάση Τζήλου, έξω από το σπίτι του στη Λάρισα. Όλα δείχνουν ότι η υπόθεση που απασχόλησε έντονα τη φίλαθλη κοινή γνώμη βρίσκεται στο τελικό στάδιο της διαλεύκανσής της.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται ένας γνωστός οργανωμένος οπαδός ομάδας της Super League, ο οποίος ενοικίασε το λευκό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις δράστες της επίθεσης και το οποίο χρησιμοποιήθηκε για το ταξίδι τους στη Λάρισα και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερία της Λάρισας», που επικαλείται δικές της πληροφορίες, έχουν ταυτοποιηθεί οι δύο.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Μετά από όλα αυτά, η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος των δύο αυτών ατόμων, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην επίθεση σε βάρος του Λαρισαίου ρέφερι.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής:

«Από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας ποινική δίωξη σε βάρος δύο πολιτών που φέρονται ως εμπλεκόμενοι στην επίθεση σε βάρος του διαιτητή Θαν. Τζήλου ασκήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες της “Ε”, από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Μετά και την υποβολή της δικογραφίας, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας που ερεύνησε την υπόθεση, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Λάρισας Απ. Τζαμαλής διέταξε τη διενέργεια κύριας ανάκρισης. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία δύο ανδρών που φέρεται να εμπλέκονται στον ξυλοδαρμό σε βάρος του διεθνούς διαιτητή, στις 19 Δεκεμβρίου, έξω από το σπίτι του στη Λάρισα. Για την ίδια υπόθεση ενδεχομένως να υπάρξει ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.».

localStorage.clear();


Πηγή