Δευτέρα , 17 Ιούνιος 2024

«Πράσινο» βάφτηκε το Βερολίνο ενόψει του μεγάλου τελικού της Euroleague ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Ρεάλ

Από το πρωί της Κυριακής (26/5) το Βερολίνο έχει αρχίσει να… πρασινίζει από τον κόσμο του Παναθηναϊκού AKTOR που βρίσκεται στη γερμανική πρωτεύουσα, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια των «πράσινων» για την επιστροφή τους στον ευρωπαϊκό θρόνο, μετά από 13 χρόνια!

Εξασφαλίζοντας και αγοράζοντας εισιτήρια από φιλάθλους του Ολυμπιακού, που αποφάσισαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα μετά την ήττα τους στον ημιτελικό από την Ρεάλ Μαδρίτης, ο κόσμος του «τριφυλλιού» που βρισκόταν στο Βερολίνο, αλλά δεν είχε το «μαγικό χαρτάκι» κατακλύζει το Βερολίνο και μετράει αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό με την κάτοχο του τίτλου, που απέκλεισε την Παρασκευή τους «ερυθρόλευκους» και τους υποχρέωσε να αγωνιστούν στον «μικρό τελικό», απέναντι στη Φενερμπαχτσέ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ντόπες» από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού AKTOR στο ξενοδοχείο της αποστολής

Οπαδοί του Παναθηναϊκού AKTOR βρέθηκαν αρχικά το πρωί στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή των «πράσινων» (μαζί με τις υπόλοιπες τρεις ομάδες του φάιναλ φορ) και το μετέτρεψαν σε… κερκίδα.

Με τον «πράσινο» παροξυσμό να συνεχίζεται και να υπολογίζεται να φτάσει τους 10.000 οπαδούς, περίπου στις 16:00 (ώρα Γερμανίας) ο κόσμος του «τριφυλλιού» άρχισε να συγκεντρώνεται στην Αλεξάντερ Πλατς, απ` όπου θα… κατηφορίσει προς την Uber Arena, όπου θα διεξαχθεί ο αποψινός τελικός (26/5, 21:00).

Με συνθήματα και την προτροπή ο Παναθηναϊκός AKTOR να σηκώσει το έβδομο, οι οπαδοί του «τριφυλλιού» έκαναν αισθητή την παρουσία τους, υπό το βλέμμα των αστυνομικών δυνάμεων, που σήμερα για πρώτη φορά και μετά απ` όσα διαδραματίστηκαν εχθές το βράδυ, με τη συμπλοκή οπαδών, να είναι ευδιάκριτοι.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι η Uber Arena να μετατραπεί το βράδυ σε… ΟΑΚΑ και να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό AKTOR στον θρίαμβο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή