Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Πρίφτης: «Ό,τι είναι να πούμε, θα το πούμε μεταξύ μας» -Ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο ο Παπαγιάννης

Δίχως διάθεση για πολλά λόγια εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Πρίφτης, μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

«Προφανώς είναι μια πολύ δύσκολη και σκληρή νύχτα για μας. Ο τρόπος που μπήκαμε στο παρκέ στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν τραγικός», είπε αρχικά και συνέχισε: «Παρά το γεγονός πως προσπαθήσαμε στα επόμενα δεκάλεπτα και είχαμε κάποια ισορροπία, αυτά που έγιναν στο πρώτο δεκάλεπτο δεν μας άφησαν να κάνουμε κάτι, μας κόστισε πάρα πολύ και δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω στο παιχνίδι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχουν αρκετά που μπορούμε να πούμε, δεν έχω να πω πάρα πολλά. Ό,τι είναι να πούμε, θα το πούμε μεταξύ μας. Προφανώς έχουμε πολλά να δούμε. Δεν έχω να πω κάτι. Υπάρχουν εξηγήσεις γι’ αυτά, αλλά πρέπει να τα λύσουμε μόνοι μας».

Παπαγιάννης: «Ζητάω συγνώμη από τον κόσμο, δεν ήταν εικόνα αυτή»

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Παπαγιάννης, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ζήτησε συγνώμη για την εικόνα των «πράσινων»: «Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά. Ζητάω συγνώμη εκ μέρους όλων, δεν ήταν εικόνα αυτή. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα παρατάμε και να δίνουμε αυτή την εικόνα στον αντίπαλο, να χάνουμε έτσι επειδή είμαστε χαμηλά στη βαθμολογία. Θέλουμε να διορθώσουμε την εικόνα, ήταν τεράστιο λάθος μας αυτό. Θα κοιτάξουμε στη συνέχεια. Είχαμε ένα καλό μομέντουμ στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά δεν το συνεχίσαμε. Ο Ολυμπιακός έβαλε κάποια σουτ και πήρε πάλι ψυχολογία.

Μόνο το συναίσθημα του θυμού υπάρχει αυτή τη στιγμή. Δεν ήμουν όπως έπρεπε, ειδικά στην άμυνα. Πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική. Δεν το λέω με κακό πρόσημο, γιατί έχουμε μπροστά μας έναν πολύ σημαντικό εγχώριο τίτλο. Χάσαμε το Κύπελλο. Δεν έχουμε ξεκινήσει ξανά παιχνίδι σαν το σημερινό. Η διαφορά ήταν τεράστια. Κυνηγούσαμε από εκεί κι έπειτα. Πρέπει να είναι ένα μάθημα για τη συνέχεια».


Πηγή