Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Προβάρει τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Ζιλ Ντίας

Πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει μία ακόμη μεταγραφή στην περίοδο του Ιανουαρίου είναι ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες ετοιμάζονται να ντύσουν στα δικά τους ερυθρόλευκα τον Ζιλ Ντίας, με τη Μονακό (στην οποία ανήκει ο παίκτης) να δίνει το «ΟΚ» για τη μεταγραφή του Πορτογάλου.

Έτσι, ίσως και σήμερα ο 22χρονος εξτρέμ να βρεθεί στην Ελλάδα. Αυτό που φαίνεται να μέτρησε στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών, ήταν η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή, που έβλεπε με πολύ θετικό μάτι τη μετακόμισή του στην Αθήνα από το Νότιγχαμ και τη Φόρεστ, όπου έπαιζε με τη μορφή δανεισμού.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Επίσης, τον δικό του ρόλο έπαιξε και ο ατζέντης του παίκτη, Ζόρζε Μέντες, ο οποίος έχει καλές σχέσεις με την ελληνική αγορά.

Ο Ζιλ Ντίας είναι ένας παίκτης που ήθελε πολύ ο Πέδρο Μαρτίνς, από τον οποίον περιμένει να δώσει πολλά στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε στο δεξί «φτερό», παίζοντας με το αντίθετο πόδι ως εσωτερικός επιθετικός, είτε στο αριστερό, ως εξτρέμ. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού θεωρεί ότι μπορεί να αποτελέσει ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Ντανιέλ Ποντένσε.

localStorage.clear();


Πηγή