Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Προπονητής Τεντόγλου: «Δεν θα έφευγε από τον αγώνα αν δεν έκανε το νέο ρεκόρ»

«Ήταν σίγουρος και δεν θα έφευγε από τον αγώνα» αν δεν έκανε το νέο ρεκόρ, δήλωσε ο προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου, Γιώργος Πομάσκι, αναφερόμενος στο νέο μεγάλο του άλμα στα 8.41μ.

Ο Τεντόγλου έδωσε την καλύτερη απάντηση στην ακύρωση του προηγούμενου του ρεκόρ του 8.40μ. για παράτυπα παπούτσια από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου, σπάζοντας την επίδοσή του αυτή στο τουρνουά του Λιεβέν, «πετώντας» αυτή τη φορά στα 8.41μ, για να σημειώσει και πάλι την καλύτερη επίδοση στον κόσμο για φέτος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήταν σίγουρος και δεν θα έφευγε από τον αγώνα αν δεν το έκανε. Αν νιώθεις αδικημένος, δεν σου φεύγει εύκολα» είπε ο Πομάσκι στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 και στην εκπομπή «Μια του Νότη, δυο του Χιώτη» με τους Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο .

«Δεν είναι στο στιλ του Τεντόγλου να αντιδρά, έχει ξερή επαγγελματική συμπεριφορά»

Παράλληλα, σημείωσε ότι ο Μίλτος δεν είχε κάποιο ξέσπασμα στην αντίδρασή του μετά το ρεκόρ καθώς «δεν λέει τίποτα σε τέτοιες περιπτώσεις, απλώς το κάνει. Δεν έχει άχτι μέσα του, δεν είναι του στιλ του να αντιδρά. Έχει μια ξερή επαγγελματική συμπεριφορά».

Σε ότι αφορά την απόφαση ακύρωσης του ρεκόρ από την παγκόσμια ομοσπονδία, ο κ. Πομάσκι τόνισε:

«Είναι νόμοι και πρέπει να τους διατηρούμε. Απλώς το χρώμα των παπουτσιών άλλαξε σε σχέση με αυτά που φορούσε πριν. Είναι καλύτερο παπούτσι το καινούριο, πιο βολικό. Αλλά δεν έχει πρόβλημα ο Μίλτος. Όλα τα καλά αποτελέσματα τα έχει κάνει με τα παλιά παπούτσια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα καινούργια παπούτσια δεν είναι στη λίστα, απλώς δεν έχει μπει ακόμα. Η μόνη διαφορά είναι το χρώμα, τίποτα άλλο. Εγώ λέω ότι σε 2 βδομάδες θα έχουν μπει και αυτά στη λίστα».


Πηγή