Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Πρόεδρος Μπεσίκτας: Επιστολή στον Σαββίδη για την αδελφοσύνη με ΠΑΟΚ

Πρόεδρος Μπεσίκτας: Επιστολή στον Σαββίδη για την αδελφοσύνη με ΠΑΟΚ

Για την επιστολή που θέλει να στείλει στον Ιβάν Σαββίδη σχετικά με την αδελφοσύνη των δύο ομάδων, μίλησε ο πρόεδρος της Μπεσίκτας.

Μπορεί ο τουρκικός Τύπος να προσπάθησε όλο το προηγούμενο διάστημα να δυναμιτίσει το κλίμα ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τα προκριματικά του Champions League, αλλά ο Αχμέτ Νουρ Τσέμπι δεν μπαίνει σε αυτή τη λογική και επιχειρεί να ρίξει τους τόνους με τις δηλώσεις του.

«Κάποιοι προσπαθούν να μεταφέρουν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο πολιτικό γήπεδο, αλλά εμείς είμαστε ομάδα ποδοσφαίρου. Εμείς πηγαίνουμε να παίξουμε στο γήπεδο. Δεν θα μας φοβίσουν με άλλους τύπους πιέσεις. Είμαστε η Μπεσίκτας και είμαστε γενναίοι. Στο γήπεδο θα βρίσκονται έντεκα ποδοσφαιριστές, αλλά έχουμε περισσότερους πίσω. Εάν το επιτρέψει ο Αλλάχ, θα στείλουμε μία επιστολή στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, δηλώνοντας πόσο σημαντική είναι η αδελφοσύνη μεταξύ των δύο συλλόγων», ήταν τα λόγια του προέδρου της Μπεσίκτας, ο οποίος αναφέρθηκε στα κοινά στοιχεία των δύο ομάδων.

«Έχουμε τα ίδια χρώματα, το μαύρο και το άσπρο και ο αετός είναι το έμβλημά μας. Θα παίξουμε το παιχνίδι μας, είμαστε γενναίοι, τίποτα δεν θα συμβεί σε εμάς. Εμείς, θα πάμε με 11 παίκτες και θα κάνουμε το καθήκον μας».


Πηγή