Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Πύργος της Βαβέλ η ΑΕΛ με παίκτες από 14 χώρες

Κάτι από… Ο.Η.Ε. θυμίζουν πλέον τα Δένδρα, καθώς οι τέσσερις – υπογεγραμμένες δύο – χειμερινές προσθήκες της ΑΕΛ, μεγέθυναν το χάρτη των «βυσσινί». Οπου πλέον είναι ιδιαίτερα πολυσυλλεκτικός, όχι μόνο σε ότι αφορά τα γεωγραφικά κριτήρια, αλλά και τις ποδοσφαιρικές «σχολές». Η μεσογειακή συναντά τη Βορειοευρωπαϊκή, ενώ έντονο είναι και το βαλκανικό στοιχείο, κυρίως από χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας.

Μέχρι στιγμής στον Κάμπο έχουν ανακοινώσει τον Σικάβκα από τη Λευκορωσία και τον Σετσέροβιτς από τη Βοσνία, στην πόλη βρίσκεται από χθες ο Γιακιμόφσκι από την ΠΓΔΜ, ενώ «κλεισμένος» είναι και ο Ζίβκοβιτς από τη Σερβία. Τέσσερις ξένοι στην ίδια πόλη δηλαδή και θα αποτελέσουν ορισμένα επιπλέον κομμάτια του «μωσαϊκού» που έχει διαμορφωθεί υπό τις οδηγίες ενός Ιταλού, του Τζιανλούκα Φέστα. Από τη στιγμή που ακόμη δεν υπάρχει επίσημη εξέλιξη για το τι μέλει γενέσθαι με τους Σαχίτι, Κούνιτς, Λεοζίνιο και όλοι λογίζονται ως παίκτες της ομάδας, στη Λάρισα αυτή τη στιγμή υπάρχουν ποδοσφαιριστές από 14 διαφορετικές χώρες!

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Ξέχωρα από τους Ελληνες έχουμε ακόμη 4 Σέρβους (Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Γκοϊκοβιτς και ουσιαστικά Ζίβκοβιτς), 2 Βόσνιους (Κούνιτς, Σετσέροβιτς), ισάριθμους Ισπανούς (Ακόστα, Πίτι) και έναν Ισλανδό (Κρίστινσον), Αλβανό (Χοτζάλι),  Σλοβένο (Νούνιτς),  Λευκορώσο (Σικάβκα), Κοσοβάρο (Σαχίτι),  Βραζιλιάνο (Λεοζίνιο), Γάλλο (Κόεφ),  Βούλγαρο (Χούμπτσεφ),  Κροάτη (Ζίζιτς) και πλέον ακόμη έναν από την ΠΓΔΜ (Γιακιμόφσκι).  Αν προσθέσουμε και ότι ο κόουτς είναι Ιταλός, τότε το παζλ του ποδοσφαιρικού τμήματος της Λάρισας διαμορφώνεται από 15 διαφορετικές χώρες!

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή