Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Πώς η οικογένεια Schumacher προσπάθησε να κρύψει τη φωτό του θρύλου της F1 που διέρρευσε από φίλο του

Η οικογένεια του Michael Schumacher έδωσε μάχη για να θάψει τις «μυστικές» φωτογραφίες του θρύλου της Formula 1 που διέρρευσαν από έναν «φίλο» του, τρία χρόνια μετά το τραγικό ατύχημά του.

Ο φίλος της οικογένειας Schumacher φέρεται να έβγαλε κρυφά τα στιγμιότυπα στο σπίτι του πρώην οδηγού της Formula 1 στη λίμνη της Γενεύης το 2016 και τα έβαλε προς πώληση για 1 εκατ. λίρες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το σοκαριστικό ατύχημα που είχε στο σκι το 2013 δεν έχει δει κανείς φωτογραφίες ή βίντεο του Schumacher – αν και την περασμένη εβδομάδα εκδόθηκε μια σπάνια ενημέρωση για την υγεία του.

Ο οδηγός-θρύλος της F1 υπέστη «τραυματική εγκεφαλική βλάβη» σε ένα ατύχημα εκτός πίστας και τέθηκε σε ιατρικό κώμα. Ξύπνησε ένα χρόνο αργότερα.

Έκτοτε, ο πρώην οδηγός της Ferrari και της Mercedes αναρρώνει στο σπίτι του στην Ελβετία μαζί με την οικογένειά του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο άγνωστος, που πιστεύεται ότι είναι στενός φίλος του Σουμάχερ, φέρεται να τράβηξε μια φωτογραφία του σταρ ξαπλωμένου στο κρεβάτι του.

Στη συνέχεια φέρεται να έβγαλε λαθραία τις φωτογραφίες από την έπαυλη της οικογένειας και προσπάθησε να τις πουλήσει.

Οι Γερμανοί εισαγγελείς στο Όφενμπουργκ επιβεβαίωσαν αργότερα ότι «ένα άγνωστο πρόσωπο» είχε τραβήξει «μυστικά» στιγμιότυπα και τα πρόσφερε για «υψηλά χρηματικά ποσά» – που πιστεύεται ότι πλησιάζουν το 1 εκατομμύριο λίρες.

Χαρακτήρισαν την αηδιαστική πράξη ως «παραβίαση του προσωπικού εύρους της ζωής του» και παραβίαση της ιδιωτικής ζωής.

Τότε ξεκίνησε έρευνα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες έχει ανασταλεί – παρά το γεγονός ότι η ταραγμένη σύζυγος του Michael Schumacher, Corina, απαίτησε από τους αστυνομικούς να αναλάβουν δράση.

Το μεγάλο ΜΜΕ στην Ευρώπη, το οποίο πρώτο πλησίασε ο άνθρωπος που είχε τη φωτογραφία του Schumacher κλινήρη, αρνήθηκε να αποκαλύψει το πρόσωπο που του προσέφερε τις φωτό και υποστήριξε ότι έγινε η πρόταση, αλλά ποτέ δεν είδαν ούτε οι ίδιοι τις φωτό του Michael Schumacher.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σπάνια «εικόνα» για το πώς είναι ο Schumacher από τον Jean Todt

Εντωμεταξύ, μόλις την περασμένη εβδομάδα, ο τέως πρόεδρος της FIA Jean Todt, ο οποίος παρέμεινε στον στενό κύκλο του Schumacher μετά το ατύχημα, δήλωσε πρόσφατα σε γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι ότι επισκέπτεται τακτικά το σπίτι του πρώην σταρ της F1.

Ο Todt υποστήριξε ότι ο Schumacher εξακολουθεί να λατρεύει να παρακολουθεί αγώνες της F1 σχεδόν μια δεκαετία μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

Δήλωσε στο RTL: «Δεν μου λείπει ο Michael, τον βλέπω. Ναι, είναι αλήθεια, παρακολουθώ αγώνες με τον Michael. Αλλά σίγουρα, αυτό που μου λείπει είναι αυτά που κάναμε μαζί».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δήλωσε επίσης πως «ελπίζει ο κόσμος» να μπορέσει να ξαναδεί τον αγαπημένο του φίλο, αποκαλύπτοντας ότι ο Schumacher «δεν άλλαξε ποτέ».

«Δεν τον αφήνω μόνο του. Αυτός, η Corinna, η οικογένειά του, είχαμε τόσες πολλές εμπειρίες μαζί», είπε.

«Η ομορφιά αυτών που ζήσαμε είναι μέρος του εαυτού μας και συνεχίζεται. Μερικές φορές η επιτυχία και τα χρήματα σε αλλάζουν. Αλλά ο Michael δεν άλλαξε ποτέ. Είναι τόσο δυνατός».

Ο Michael Schumacher με τον Jean Todt, τότε team principal της ομάδας της Ferrari στη Formula 1
Ο Michael Schumacher με τον Jean Todt, τότε team principal της ομάδας της Ferrari στη Formula 1

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Λένε ψέμματα για την υγεία του Michael Schumacher»

Σε αντίθεση με τον Todt, ένας άλλος πρώην φίλος του Schumacher αισθάνεται ότι έχει αποκλειστεί από το σπίτι του θρύλου της F1.

Ο πρώην μάνατζέρ του Willi Weber κατηγόρησε την οικογένεια του σταρ ότι λέει ψέματα για την κατάστασή του.

Ο 80χρονος δήλωσε ότι εξακολουθεί να είναι «θυμωμένος» που η οικογένεια του θρύλου της F1 δεν τον έχει ενημερώσει για την υγεία του, μετά το ατύχημα στο σκι πριν από εννέα χρόνια.

Michael Schumacher, με τον επίσης Γερμανό Sebastian Vettel, το 2012 στο γκραν πρι της Βραζιλίας, μήνες πριν σταματήσει την ενεργό δράση.
Με τον επίσης Γερμανό Sebastian Vettel, το 2012 στο γκραν πρι της Βραζιλίας, μήνες πριν σταματήσει την ενεργό δράση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο αποχαιρετισμός της Mercedes στον τελευταίο του αγώνα στη Formula 1 το 2012
Ο αποχαιρετισμός της Mercedes στον τελευταίο του αγώνα στη Formula 1 το 2012

Η σύζυγος του Michael, Corinna, στέκεται στο πλευρό του Schumacher και προστατεύτει την οποιαδήποτε πληροφορία βγαίνει για εκείνον.

Την Τετάρτη, έβαλε τα κλάματα καθώς παρέλαβε ένα βραβείο εκ μέρους του στην Κολωνία και το κοινό από κάτω την καταχειροκροτούσε.

Πέρυσι, οι Schumacher έσπασαν τη σιωπή τους για τον πόνο της οικογένειας σε μια συναισθηματική συνέντευξη για το ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο το όνομα του θρύλου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ποτέ δεν κατηγόρησα τον Θεό για ό,τι συνέβη», δήλωσε η 52χρονη Corinna.

«Ήταν απλώς πολύ κακή τύχη – όλη η κακή τύχη που μπορεί να έχει κανείς στη ζωή.

Είναι πάντα τρομερό όταν αναρωτιέσαι: ”Γιατί αυτό συμβαίνει στον Michael ή σε εμάς;” Αλλά τότε γιατί συμβαίνει σε άλλους ανθρώπους;».

Η σύζυγος Schumacher, λύγισε καθώς έλεγε: «Φυσικά, μου λείπει ο Michael κάθε μέρα. Αλλά δεν λείπει μόνο σε εμένα. Λείπει στα παιδιά, στην οικογένεια, στον πατέρα του, σε όλους γύρω του. Θέλω να πω, σε όλους λείπει ο Michael, αλλά ο Michael είναι εδώ. Διαφορετικός, αλλά είναι εδώ και αυτό μας δίνει δύναμη, βρίσκω».


Πηγή