Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ανακοίνωσε Ραφίνια ο Ολυμπιακός

Ραφίνια: Υπήρξε επαφή με Σάλκε, αλλά…

Ο Βραζιλιάνος μπακ του Ολυμπιακού με δηλώσεις στη Bild επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Σάλκε, τονίζοντας ωστόσο ότι είναι ικανοποιημένος στους ερυθρόλευκους.

Σημερινό δημοσίευμα της γερμανικής Bild αποκάλυψε ενδιαφέρον της Σάλκε για τον Ραφίνια, με τον ατζέντη του Βραζιλιάνου μπακ του Ολυμπιακού να ξεκαθαρίζει πως ο πελάτης του έχει συμβόλαιο στους ερυθρόλευκους, χωρίς να θέλει να σχολιάσει κάτι επί του θέματος.

Ο Ραφίνια το βράδυ της Παρασκευής μιλώντας στην Bild παραδέχθηκε πως υπήρξε επαφή με τη Σάλκε, προσθέτοντας ωστόσο πως είναι πολύ χαρούμενος στον Ολυμπιακό.

«Γνωρίζω τις σκέψεις της Σάλκε και τον σύλλογο εξαιρετικά, η ομάδα είναι στην καρδιά μου», ανέφερε αρχικά ο Ραφίνια καθώς την πενταετία 2005-2010 είχε φορέσει τη φανέλα της ομάδας.

Έπειτα πρόσθεσε: «Υπήρξε επαφή με τη Σάλκε πρόσφατα. Έχω αρκετούς φίλους εκεί. Αλλά είμαι παίκτης του Ολυμπιακού και είμαι πολύ χαρούμενος εκεί».

Πάντως νωρίτερα μέσα στη μέρα, έπειτα από τη δημοσίευση του θέματος, από την πλευρά της η Σάλκε είχε διαρρεύσει θέση της στον γερμανικό Τύπο τονίζοντας πως δεν σκοπεύει να αποκτήσει τον Ραφίνια και πως δεν έχει υπάρξει επαφή με την πλευρά του.

Πηγή: gazzetta.gr




Πηγή