Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός: Για τη νίκη που θα αλλάξει την πορεία των ερυθρόλευκων

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στην Μαδρίτη από την Ρέαλ και ένα θετικό αποτέλεσμα θα τον βοηθούσε σε όλα τα επίπεδα.

Σε μια δύσκολη έδρα, κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός (5-7), αφού φιλοξενείται στην Μαδρίτη από την Ρεάλ (9-3) (22:00, NS2). Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βρει τον καλό τους εαυτό, εμφανίζουν ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο στο παρκέ και θέλουν να αφήσουν πίσω τους ότι έγινε στο ΟΑΚΑ και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τους έδινε τεράστια ανάσα και θα γέμιζε την ομάδα με αυτοπεποίθηση.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα πρέπει να βρει λύση για την απώλεια του Βασίλη Σπανούλη, που έμεινε στην Αθήνα με τραυματισμό και θα πρέπει οι υπόλοιποι να βγουν μπροστά για να καλύψουν το κενό του αρχηγού τους.

Προβλήματα υπάρχουν και για την Ρεάλ, αφού ο Γιουλ συνεχίζει να είναι εκτός και ο Ρέγιες τέθηκε και αυτός με την σειρά του εκτός δράσης επ’ αόριστον, με τον Λάσο να καλείται και εκείνος να βρει λύση για την ομάδα του. Οι δυο αντίπαλοι προέρχονται από διαφορετικά αποτελέσματα, η ισπανική ομάδα «τρέχει» ένα σερί 7 συνεχόμενων νικών και ο Ολυμπιακός ψάχνει μια μεγάλη νίκη, που θα αλλάξει για τα καλά τα δεδομένα.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή