Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Σέστιτς : Όταν εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός συμφώνησα αμέσως

Σέστιτς : Όταν εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός συμφώνησα αμέσως

Ο Μίλος Σέστιτς σε συνέντευξή του στο εξωτερικό αναφέρθηκε στο πως πήγε στην ομάδα του Ολυμπιακού και μίλησε με εξαιρετικά λόγια για τον Αναστόπουλο.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα Monda ο Σέστιτς σχολίασε ανάμεσα στα άλλα: «Σε μία περίεργη σύμπτωση, η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου συνέπεσε με τη χειρότερη του Ερυθρού Αστέρα. Δεν ξέρω γιατί παίζαμε τόσο άσχημα. Εγώ το 1984 βγήκα καλύτερος ποδοσφαιριστή στη Γιουγκοσλαβία και όπως ήταν φυσιολογικό, είχε προσφορές από σπουδαίες ομάδες.

Η Ρεάλ, η Βαλένθια είχαν ενδιαφερθεί και με είχαν δει σε ένα φιλικό της Γιουγκοσλαβίας με την Ισπανία. Θα μπορούσα να πάω στη Γουότφορντ και αυτή με είδε δει σε ένα ματς με τη Ζελέζνιτσαρ. Αλλά δεν προχώρησε με καμία από αυτές.

Δεν μπορούσα να περιμένω άλλο, εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός και συμφωνήσαμε αμέσως».  Ο Μίλος Σέστιτς είπε ότι έμενε στο Φάληρο και έφυγε εξαιτίας της διαφωνίας του με τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Ακόμα ότι έκανε παρέα με άλλους Γιουγκοσλάβους, όπως τον Ντικ Στογιάνοβιτς, τον Νίκολα Νίκιτς και τον Ράικο Γιάνγιανιν.

Ο Σέρβος παλαίμαχος άσος τόνισε ότι έχει μείνει χαραγμένος στη μνήμη του ο Νίκος Αναστόπουλος, τον οποίο χαρακτήρισε έναν Θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή