Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Σεισμός στην Τουρκία: Διαψεύδει η Χατάισπορ ότι διασώθηκε ο Ατσού -«Είναι κάτω από τα συντρίμμια»

Η Χατάισπορ διέψευσε την είδηση ότι ο Κρίστιαν Ατσού βγήκε από τα συντρίμμια κτιρίου που έπεσε από τον φονικό σεισμό στη Τουρκία.

Νωρίτερα η «A Bola» είχε αναφέρει ότι ο άλλοτε παίκτης της Τσέλσι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, με τον αθλητικό διευθυντή του τουρκικού συλλόγου να διαψεύδει την είδηση.

Ο Μουσταφά Οζάτ. σημείωσε ότι τόσο ο Ατσού, όσο κι ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Τανέρ Σαβούτ, παραμένουν κάτω από τα συντρίμμια του κτιρίου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δυστυχώς, ο Κριστιάν Ατσού και ο αθλητικός διευθυντής μας, Τανέρ Σαβούτ, είναι ακόμα κάτω από τα ερείπια. Δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους. Δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε με κανέναν. Δεν μπορούμε να προσεγγίσουμε την περιοχή. Περιμένουμε για βοήθεια, Είναι το πιο δύσκολο μέρος που μπορούμε να φτάσουμε. Η Χατάι είναι το μέρος που χρειάζεται την περισσότερη βοήθεια αυτή τη στιγμή. Όλοι χρειάζονται βοήθεια στις σεισμογενείς ζώνες, αλλά υπάρχει τεράστια ανάγκη για βοήθεια στη Χατάι», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν υπάρχει μέρος όπου παρέχονται κουβέρτες, δεν υπάρχει μέρος που προσφέρεται σούπα, τίποτα. Πόσες ώρες έχουν περάσει από όταν έγινε ο σεισμός; Χρειαζόμαστε τις προσευχές σας. Έχουμε δύο μειονεκτήματα, είμαστε στις εγκαταστάσεις. Αρχίζοτας αύριο, θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία εκκένωσης από τις εγκαταστάσεις», πρόσθεσε ο Οζάτ.


Πηγή