Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Σοβαρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ -Ένας σοβαρά τραυματίας από μαχαίρι [βίντεο]

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (7/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ενώ υπάρχει οδηγία να μην έρθουν στην Ελλάδα για το ματς κόντρα στην ΑΕΚ για τα προκριματικά του Champions League.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (περίπου 50-100) ξεκίνησαν οδικώς από την κροατική πρωτεύουσα και βρέθηκαν το απόγευμα προς βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια, παρά την απαγόρευση της UEFA ότι δεν επιτρέπονται οπαδοί στα εκτός έδρας ματς. Ερώτημα προκαλεί το πώς έφτασαν από το Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια οδικώς, και μάλιστα ανενόχλητοι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε την αυτοκινητοπορεία των φίλων της Ντιναμό Ζάγκρεμπ το απόγευμα:

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, περίπου 50-100 άτομα βρέθηκαν στην πλατεία της «Αγιάς Σοφιάς-OPAP Arena» και προκαλούσαν τους παρευρισκόμενους. Σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια με τραυματισμούς, μέχρι να έρθει η επέμβαση της Αστυνομίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, μαζί με τους χούλιγκαν της Ντιναμό ήταν και οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι οποίοι τους υπέδειξαν που βρίσκεται το γήπεδο της ΑΕΚ. Οι χούλιγκαν επιτέθηκαν με πέτρες και καδρόνια σε όποιον φίλαθλο της ΑΕΚ έβρισκαν στο διάβα τους.

Πληροφορίες για τραυματίες, ο ένας σοβαρά -Δεκάδες προσαγωγές

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φίλοι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ προξένησαν ζημιές στον ατσάλινο αετό που βρίσκεται έξω από την OPAP Arena, ενώ επιχείρησαν να μπουν και στο γήπεδο, αλλά βρήκαν κλειστές τις πόρτες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχουν πληροφορίες για τρεις τραυματίες που διακομίστηκαν στον Ερυθρό Σταυρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνθρωπος έχει τραυματιστεί σοβαρά από αιχμηρό αντικείμενο.

Στελέχη της Ομάδας Δράσης και της ΟΠΚΕ προχώρησαν σε πάνω από 80 προσαγωγές οπαδών της κροατικής ομάδας ενώ ακολούθησαν και συλλήψεις. Οι οπαδοί της Ντιναμό φορούσαν μασελάκια, επιγονατίδες και κουβαλούσαν μαχαίρια.


Πηγή